To je to što me zanima!

Igrač Swanseaja pokazao sucu žuti karton i nasmijao tribine

Sucu Gregoru Eltringhamu u jednom je trenutku na travnjak ispao žuti karton, Brewster ga je brže-bolje pokupio pa ga pokazao sucu u šali. Izvukao se Brewster bez kazne, ali je par minuta kasnije ipak dobio žuti
Vidi originalni članak

Talentirani engleski napadač Rhian Brewster (19) nedavno je preselio iz Liverpoola u drugoligaša Swansea i odmah ukrao show u utakmici Championshipa. 

Ne toliko vrhunskim nogometnim umijećem, koliko nesvakidašnjom scenom. Naime, sucu Gregoru Eltringhamu u jednom je trenutku na travnjak ispao žuti karton, Brewster ga je brže-bolje pokupio pa ga pokazao sucu u šali. Izazvalo je to smijeh na licu suca, ali i salve oduševljenja s tribina.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Eltringham je šalu prihvatio i Brewster je prošao bez kazne, ali je par minuta kasnije pokazao žuti karton Brewsteru zbog jednog oštrog starta na sredini terena.

Ipak, Brewster je naposljetku bio zadovoljan. Njegov Swansea uzeo je bod na gostovanju protiv Prestona, a jedini gol za "labudove" zabio je Brewster.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • josip911 03.02.2020.

    Ono kad si crn

Komentiraj...
Vidi sve komentare