To je to što me zanima!

Igrač Wolfsburga svima sjajan, ne i Riberyju: 'Nije za Bayern'

On ne voli kada je netko ispred njega, njemu je potreban prostor. Nije to igrač koji uzme loptu i krene u dribling. Ali mlad je, ima još vremena za naučiti, kaže Franck
Vidi originalni članak

Kevin de Bruyne odličnim je partijama u dresu Wolfsburga skrenuo pozornost na sebe. Mladi Belgijac postigao je devet golova i ima čak 17 asistencija te je igrač s najboljim učinkom u Bundesligi. Naravno, odmah su krenule priče kako ga Bayern želi dovesti u svoje redove, ali ponajbolji igrač bavarskog kluba smatra da je to nepotrebno.

- On u ovom trenutku nije igrač za Bayern, ne odgovara mu naša igra. De Bruyne je odličan kad ima prostora, u kontrama. Ali u Bayernu imate najviše tri, četiri metra ispred sebe, nema mnogo prostora, izjavio je Franck Ribery i dodao:

- On ne voli kada je netko ispred njega, njemu je potreban prostor. Nije to igrač koji uzme loptu i krene u dribling. Ali mlad je, ima još vremena za naučiti.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • bela-strela 04.04.2015.

    Ribery je igračina..

  • Joker 🃏 03.04.2015.

    A bayern baš obožava sve najbolje igrače u bundesligi dovest u njihove redove..(npr. Lewandowski i Gotze prije 1,2 god.)

  • El Tractor 03.04.2015.

    Riberya lagano godine stižu, vidi i sam da dolaskom Kevina dobiva ozbiljnu konkurenciju, stoga njegove izjave su donekle i razumljive.

Komentiraj...
Vidi sve komentare