To je to što me zanima!

Igrač završio na NBA All-Staru uz pomoć Biebera i premijera

NBA liga objavila je startne petorke na utakmici svih zvijezda, a među starterima iz Istočne konferencije iznenađenje je Kyle Lowry, ponajbolji igrač Toronto Raptorsa
Vidi originalni članak

NBA liga promijenila je pravila glasovanja za ovogodišnji All-Star, pa se glas mogao dati svim igračima u NBA ligi, a ne samo širem popisu najboljih koje je dosad biralo vodstvo najjače košarkaške lige. 

Zapad će tako ove godine predstavljati Steph Curry, Kobe Bryant, Blake Griffin, Anthony Davis i Marc Gasol, s tim da je Bryant ozlijeđen pa će liga uskoro imenovati njegovu zamjenu. Istočnu petorku čine LeBron James, Carmelo Anthony, Pau Gasol, John Wall i Kyle Lowry, koji je najveće iznenađenje izbora. 

Bek Toronto Raptorsa dobio je 805,290 glasova, čime je u posljednja dva tjedna dostigao zaostatak veći od sto tisuća glasova za Dwyaneom Wadeom i ušao u početnu petorku. Pomoć mu je stigla od glazbene zvijezde Drakea, koji je u prvom redu na svim domaćim utakmicama Raptorsa, a ključna je bila podrška Justina Biebera i kanadskog premijera. 

- Torotno ubija, a Kyle Lowry zaslužuje biti NBA All-Star. Pobrinite se da dobije vaš glas - napisao je Bieber na Twitteru poruku koja je došla do gotovo 60 milijuna ljudi, koliko ga prati na toj društvenoj mreži. 

- Kanadski ljubitelji košarke trebali bi dati svoju podršku Kyleu Lowryju, koji zaslužuje biti NBA All-Star - slično se na Twitteru izrazio i Stephen Harper, premijer Kanade, veliki ljubitelj košarke i hokeja. 

Prvi put braća u petorkama

Lowry je na prosjecima od 19.8 koševa, 7.5 asistencija i 4.9 skokova po utakmici, pomogao je Torontu da dođe do omjera 27-15 i trećeg mjesta u Istočnoj konferenciji. U New Yorku će 15. veljače svjedočiti povijesnoj utakmici, jer će prvi put na susretu svih zvijezda braća biti u početnim petorkama

Radi se o Španjolcima Marcu i Pauu Gasolu, nezaustavljivim centrima Memphis Grizzliesa i Chicago Bullsa. Međunarodni utjecaj osjetit će se i na klupi, jer je u stručnom stožeru Istoka pomoćni trener naš Neven Spahija.

Imena igrača s klupe bit će objavljena sljedećeg četvrtka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • beemysm 23.01.2015.

    sigurno je zbog njih dobio glasove...valjda je nesto i igrom zasluzio

  • bubimir990 23.01.2015.

    jedan od najdrazih igraca i sasvim zasluzeno...dok nije bilo DeRozana skoro sam je nosio Raptorse

  • anetisi 23.01.2015.

    i opet netočne informacije..braća gasol nisu prva braća koja će igrati u startnim petorkama, već prvi nakon davne 1970./1971.

Komentiraj...
Vidi sve komentare