To je to što me zanima!

Igrače je sram zbog jadne igre u Gruziji, a i trebalo bi ih biti...

U Gruziji su i zvijezde podbacile, kriminalno su odigrali oni od kojih se očekivalo najviše. Ali ni ostali ionako dosad nisu ostavili baš neki previše blistav dojam...
Vidi originalni članak

Danijel Pranjić zaustavio je u osmini finala Lige prvaka Maicona, najboljeg desnog beka svijeta. Vukojević je s kijevskim Dinamom bio bolji od najplaćenijeg igrača svijeta Yaye Tourea i njegova Manchester Cityja, a Jelavić je Rangersima donio trofej.

Ipak, ni to nije bilo dovoljno Slavenu Biliću da ova trojica zaigraju u Tbilisiju. Izbornik je sve “šokirao” stavivši u momčad Dujmovića, Strinića i Kalinića. Tomislav je bio solidan, ali Ivan i Nikola uopće nisu bili opasni. Vjerojatno se i izbornik nakon utakmice pitao “Što su mi oni trebali?”.

Velik dio krivice za blamažu snose i naši najbolji reprezentativci.

- Ne pitajte me ništa o Real Madridu, a o Gruziji ništa ne znam - izjavio je u Čatežu prije nekoliko dana Luka Modrić.

Hrvatski dragulj bahato je odgovarao na sva pitanja, a Gruzijce je dobro upoznao u subotu.

- Sram me. Nikad nisam izgubio od lošije momčadi - jadao se Luka nakon potpuno neočekivanog poraza u Tbilisiju.

Modrić je bio u pravu... Zbog svega što su on i suigrači pokazali u Gruziji i treba ih biti sram.

Od igrača za kojeg se navodno otimaju Real, Manchester United i Inter te koji vrijedi 28 milijuna eura očekuje se da bude glavni igrač ove momčadi. Igrač kojeg Redknapp i društvo uspoređuju sa Sneijderom i Xavijem valjda bi barem jedanput trebao pucati na gol Gruzije, da i ne govorimo o asistencijama i golovima.

Za taj novac trebao bi “letjeti” terenom, a ne da ga u džep strpaju Kizanšvili, Kankava i Daušvili.

Mladen Petrić je za Hamburg zabio hat-trick u Bundesligi tjedan dana prije Gruzije, a u Tbilisiju je cijelo vrijeme izgledao kao da zapravo ne zna što bi trebao igrati.

Podbacili su i Niko Kranjčar te Rakitić, a već dugo u reprezentaciji slabo igra i kapetan Srna. Raketa je glavni igrač Seville, a u Tbilisiju je odigrao kriminalno.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • duje55 29.03.2011.

    Biliću bolje bi ti bilo da se brineš o igri reprezentacije koju vodiš ,a ne o svojoj bradi i izgledu!

  • MladenPenava 29.03.2011.

    Sramota kako novine znaju nakon jedne lose utakmice sav savez i sve nase inace tako dragocjene igrace blatiti i pljuvati Gadi mi se citati ovakvu ne-legitimiranu kritiku. Da odigrali su sranje, ali sjetimo se nedavnih uspjeha! Nadajmo se najboljemu. Pljuvanje nam nece pomoci nikako. Pricekajmo vecer

  • Kurčubić 29.03.2011.

    Odigrali su kriminalno, ja bi ih sve potjerao doma

Komentiraj...
Vidi sve komentare