To je to što me zanima!

Igrači Arsenala dugo će sanjati čudesnog golmana Wolvesa...

Arsenal je imao 26 udaraca prema golu Wolverhamptona, 73 posto posjed lopte, ali nisu uspjeli slaviti. Wolvesi su uzeli bod na Emiratesu odigravši s "topnicima" 1-1
Vidi originalni članak

Počelo je sjajno. Arsenal je na Emiratesu zabio već u 8. minuti. Nije neočekivano kad se uzme u obzir podatak da Wolverhampton prima najviše golova od svih klubova u ligi u prvih 15 minuta utakmice. Strijelac je bio Gervinho. "Topnici" su krenuli još jače, no nakon tog prvog gola nisu imali šanse protiv velškog golmana Waynea Hennesseya. Neke obrane zauzele su mjesto u rubrici "vjerovali ili ne". Primali su se za glavu Gervinho, Van Persie, Aršavin, Rosicky...., no Hennessey više nije dopustio da mu "topnici" zabiju. 

Wolvesi su izjednačili golom Stevena Fletchera u 38. minuti. Fletcher je zabio najviše golova glavom od svih igrača u ligi od početka prošle sezone (10). Arsenal je napadao, pokušavao na sve načine povesti, ali Hennessey je branio čudesno.

Arsenal je od 75. minute igrao s igračem više. Srpski igrač Nenad Milijaš brutalno je startao na Artetu. Sudac mu je opravdano pokazao izravni crveni karton. No Wolvesi su se, unatoč gluposti srpskog suigrača, uspjeli obraniti i uzeti bod na Emiratesu. Arsenal je propustio doći na treće mjesto Premiershipa. 

"Topnici" su imali 11 udaraca u okvir (ukupno 26), gosti samo jedan (ukupno šest), Arsenal je imao 73 posto posjeda lopte, no nisu uspjeli slaviti. Robin van Persie postao je treći igrač ove sezone koji je pucao prema golu preko 10 puta (11), a da nije zabio. Prije njega to je uspjelo Suarezu protiv Norwicha i Toureu protiv Swansee.

Premiership, 18. kolo:

Arsenal - Wolverhampton 1-1 (Gervinho 8 / Fletcher 38)

Idi na 24sata

Komentari 25

  • thenry 28.12.2011.

    šteta...velika šteta. ova se utakmica MORALA dobiti. i stvarno...hennesey - kapa do poda. skidao je sve. i članak ima nekoliko rupa: arsenal je imao 17 udaraca u okvir, ne 11 kao što piše. "brutalni start"? ne budite smiješni. veliki sam navijač arsenala, ali brat bratu, pa ono skoro nije bio ni faul. i žuti karton bi bio previše. više je song zaslužio crveni za ona dva divljačka starta

  • m4j 28.12.2011.

    ako ce njega sanjat nogometasi arsenala, onda ce liverpoolovi nogometasi sanjat gotovo sve golmane koji su branili do sada protiv liverpoola..svi igraju utakmicu zivota protiv liverpoola..npr prosle kolo al habsi obranio nekoliko zicera, penal ovo zadnje kolo bunn branio cuda, de gea, hart da ne govorim..

  • IvanRamljak 27.12.2011.

    Svaka cast golmanu vidim da je od 2003 u wolvesu,znaci prošo je najteze trenutke s njima

Komentiraj...
Vidi sve komentare