To je to što me zanima!

Igrači Dinama uoči Soluna: Nećemo se prepasti tribina

Nisam izgubio od PAOK-a u Solunu, nadam se da će se tradicija nastaviti. Atmosfera je posebna, to treba doživjeti, rekao je Rukavina uoči PAOK-a
Vidi originalni članak

Dinamovi igrači i stručni stožer otputovali su u Solun gdje će u četvrtak igrati drugo kolo Europske lige protiv PAOK-a.
- Tko zna hoćemo li dobiti drugu priliku. Nadam se da ovu nećemo propustiti - rekao je Dinamov trener Vahid Halilhodžić.
- Ne vjerujem da ćemo se prepasti. Nema razloga za strah iako je atmosfera u Grčkoj puno vatrenija nego na Poljudu - dodao je Igor Bišćan. A atmosfere se ne boji niti Barbarić.
- Imamo dobru situaciju i u utakmicu ulazimo s dodatnim optimizmom. Čuli smo od Bišćana i Rukavine koji su igrali u Grčkoj kakva je tamo atmosfera, ali trener je složio taktiku i za to. Igramo moderan nogomet i osjećamo tu veliku priliku. Razmišljamo o pobjedi, ali bi i bod bio dobar - rekao je 'modri' branič.
- Nisam izgubio od PAOK-a u Solunu, nadam se da će se tradicija nastaviti. Atmosfera je posebna, to treba doživjeti. Trener još nije održao motivacijski govor, to će vjerojatno učiniti pred samu utakmicu - rekao je Rukavina, a nadovezao se Cufre:
- Jako važna utakmica. Mislim da možemo dobiti drugu utakmicu i imati realne izglede za prolaz.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ignacek 29.09.2010.

    samo vi izlazite na terenu pakao je osnovna skola za nas a modri ce transformirati misevi ha ha ha ha

  • Lil Tunechi 29.09.2010.

    kad gledam lp igrači recimo lyona ili madrida izlaze u trenirkama i slušalicama,a ovi u odijelima ko da se bave politkom,a ne nogometom,dobro da ne nose stvari u aktovci,a ne u dinamovoj torbi

  • ignacek 29.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare