To je to što me zanima!

Igrači Dragovoljca prekinuli su štrajk, prvenstvo uskoro kreće

Većini igrača klub duguje po dvije plaće, a jedna od glavnih sponzora kluba pojavio se s potvrdom o uplati dijela duga i trening je mogao početi
Vidi originalni članak

Nakon 11 dana završio je štrajk u Hrvatskom dragovoljcu. Igrači drugoligaša iz novozagrebačkog naselja Siget trenirali su u ponedjeljak nakon što je klub riješio dio dugova.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neki igrači nisu dobili plaće od prošle godine, a nakon ostavke predsjednika Marinka Perića jedan od glavnih sponzora kluba Željko Matić s partnerima uplatio je 86.270 eura odnosno 650.000 kuna za prvu ratu predstečajne nagodbe koja je pokrenuta prije dvije godine.

Igračima je klub bio dužan po dvije plaće, a on se pojavio na treningu s potvrdom o uplati. Trener Ivan Božić okupio je momčad nekoliko dana prije nastavka drugoligaške sezone, gostovanja kod Rudeša u subotu.

U međuvremenu, u završnici prijelaznog roka na posudbu bi trebali stići Mario Veljača iz Lokomotive i Alexander Uwem iz Osijeka. Blizu je i dolazak Vanje Markovića iz rumunjskog Otelul Galatija.

Jedinu pravu pripremnu utakmicu momčad sa začelja Prve nogometne lige imat će tako ovaj utorak protiv Slaven Belupa od 14 sati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • NIKE 14.02.2023.

    Koji god poslodavac zakasni i jednu plaću to odmah u lisice i u bajbukanu s njim. Oni koji mogu odite vanka bilo koja druga liga u Europi koliko lošija bila toliko je financijski ispravnija.

  • TECHNO VIKING 14.02.2023.

    klub bez navijaca... da bar umjesto njega uđe cibalia i sl,,, klubovi u prvu ligu... steta sto marsonia tabori u trecoj ligi.... barem imaju svoje stadione i svoje vjerne navijace... i to dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare