To je to što me zanima!

Igrači Hajduka tražili od Brbića da Igor Tudor ostane na klupi

Momčad Hajduka trenutačno je bez trenera, a igrači žele da Igor Tudor ipak ostane. Ne zna se tko će voditi momčad protiv Rijeke u nastavku prvenstva protiv Rijeke...
Vidi originalni članak

Dan nakon što je Igor Tudor šokirao ostavkom na mjesto trenera Hajduka na Poljudu je velika strka. Mjesto na klupi je prazno, a nema naznake da će uskoro biti popunjeno čak ni privremenim rješenjem za utakmicu protiv Rijeke u subotu na Kantridi.

Dok uprava traži Tudorova nasljednika, stariji igrači "bilih" održali su sastanak s predsjednikom Marinom Brbićem i poručili kako žele da Tudor ostane trener. No čini se da se bivši hrvatski reprezentativac neće predomišljati.

Nadzorni odbor danas bi trebao odlučiti o novom treneru; spominju se Katalinić, Osibov, Karačić i Pudar, no doznajemo kako nitko od Tudorovih pomoćnika, Hari Vukas i Jurica Vučko, neće imati funkciju vršitelja dužnosti jer su i oni napustili Poljud.

Najlogičnijim rješenjem spominjao se sportski direktor i bivši trener Goran Vučević, ali i on je odbio takvu mogućnost, dok je trener druge momčadi Mario Osibov pod suspenzijom zbog nereda u Šibeniku.

Igor Tudor je u Hajduku 'stolovao' 21 mjesec. U 76 utakmica pobijedio je u njih 33, imao 20 remija i 23 poraza. Na klupi je zamijenio Mišu Krstičevića u travnju 2013. te je u svibnju iste godine osvojio Kup protiv Lokomotive. Na Tudorove uspjehe i neuspjehe na klupi Hajduka podsjetio nas je goal.com.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bbbbbrrrrr 05.02.2015.

    Tek ćete sad postat kanta za napucavanje...S vasim igracima realnost kluba je borba s Istrom za 6, 7 mjesto...a s Tudorom ste cak bili 3....izvlacio je maksimum iz losih igraca...

  • Torcaast 05.02.2015.

    Nek je otisa,napokon ga se rijesili,ali vrime za otic mu je stvarno vrhunsko,prava kukavica,a ovog Malocu triba polomit

  • user_413191 05.02.2015.

    Kasno ga je i vrag odnio!Samo da se ne vrati! Neznam zasto ali svaki pogotovo mladji trener bez iskustva koji dodje u Hajduk misli da je uhvatio Boga za bradu! Em,tvrdoglavi,ne podnose nikakve savjete kao da su Murinho u najmanju ruku!Ugledajte se u Keka! Skroman samozatajan trener iza kojeg stoje rezultati. Karacica za trenera!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare