To je to što me zanima!

Igrači i prijatelji farbali stadion s trenerom i direktorom Linićem

Nova uprava, novi zanos. Danijel Jurić i Damir Batarelo donijeli su golemi plus grobničkom trećeligašu. Klub je pun pozitive. Igrači i sportski direktor Siniša Linić sami su 'popiturali' stadion na Mavrincima
Vidi originalni članak

Prije dva mjeseca igrali su finale Županijskog kupa, tek na penale izgubili od drugoligaša Orijenta pred praznim tribinama, tužni išetali s travnjaka, ali... Ljeto je donijelo brdo novog elana na nogometni Grobnik.

POGLEDAJTE VIDEO: Grobničani pituraju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Došao je novi predsjednik Damir Batarelo, silno vrijedno novo ime u upravi je i dopredsjednik Danijel Jurić, a tercet na vrhu 'crvenih' zaokružuje Danor Čargonja.

Funkciju sportskog direktora preuzeo je Siniša Linić, nekadašnji veznjak Rijeke iz one sjajne generacije Elvisa Scorije (2005.). Promjene su promptno donijele novu, svježu priču i zanos, 100% konkretno vidljiv i prije prvih utakmica grobničkog trećeligaša.

Usred priprema na Stadionu Bebe Haramije na Mavrincima, momčad i struka samoinicijativno su odlučili - sami pofarbati cijeli stadion. Mavrinci se sad crvene na daleko, stadion je bonbon, a 'popiturani' su i zidovi piza sjevernog gola.

Predsjednik oduševljen, spontani 'team building' ispao je i dodatni trening snage, a tribina i cijeli stadion izgledaju 100 puta bolje.

Momčad su pojačali Mateo Babić iz Uljanika, Mateo Tešić iz Orijenta 1919, Rijekin junior Brekalo, Ivan Golić iz Rudara, Robert Brdar iz Orijenta 1919 i Patrik Gundić iz Lokomotive. Ambicija je osvajanje trećeligaškog naslova, promocija u ligu više.

A za početak su sami ofarbali svoj zajednički dom. Svaka čast, Grobničani!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 04.08.2021.

    Svaka cast ima gdje da se donira nes novca

Komentiraj...
Vidi sve komentare