To je to što me zanima!

Igrači Pomorca prekinuli štrajk nakon odlaska Z. Petričevića...

Bili su na rubu izbacivanja iz Druge HNL, ali ipak su se konsolidirali. Nakon odlaska Zlatka Petričevića momčad Pomorca opet je kompletna iako nije primila tri plaće...
Vidi originalni članak

Igrači Pomorca su odmah nakon odlaska Zlatka Petričevića iz kluba ispunili svoje obećanje. Već će danas doma (15:30) protiv Hrvatskog dragovoljca igrati u najjačem sastavu. Vraća se cijela seniorska momčad.

- Štrajk je gotov. Naša želja je bila samo da iz kluba ode Zlatko Petričević. Jednostavno, taj nas je gospodin doveo u veliku zabludu i nismo mogli igrati dok je on bio u Pomorcu - rekao je Matija Petrović, krilo Kostrenjana, koji su nakon deset kola na začelju s tri boda i gol-razlikom 3-43.

Nakon što je s juniorima od Dugopolja i Rudeša primio 26 golova, Pomorac u prošlom kolu nije ni išao na gostovanje u Zaprešić i izgubio 3-0 bez borbe. Da se to ponovilo u ovom kolu, Pomorac bi automatski izbacili u najniži rang.

- Hvala juniorima što su igrali i spasili klub od propadanja. Bilo je mučno gledati kako primaju toliko golova, ali nikad im nećemo to zaboraviti - kaže Matija Petrović i dodaje:

- Nismo primili tri plaće, ali primit ćemo ih čim bude novca. Prošla je uprava samo obećavala i to nas je ljutilo.

U Pomorac je stigao novi trener Damir Rubčić, a Petrović je pozvao navijače:

- Novac od ulaznica iskoristit ćemo za kotizaciju za ovo prvenstvo i putovanja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hattrick 12.10.2014.

    Dođoh,razjebah,pobjegoh!

  • IvanMarić92 12.10.2014.

    Na žalost po juniore što su tako prošli, ali seniori su svoje opravdali obećanje,za razliku od Petričevića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare