To je to što me zanima!

Igrači poput Gvardiola mogu se nabrojati na prste jedne ruke, a Pep za njega ima velike planove

Ono što ga izdvaja od ostalih stopera jest nevjerojatna lakoća igranja s loptom i iznošenje iste u protivničku trećinu. I zato ga je Manchester City platio "suhim zlatom".
Vidi originalni članak

Tek desetak minuta bilo je potrebno da se navijači Manchester Cityja zaljube u Joška Gvardiola (21). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Ima jako puno samopouzdanja. Pravi dragulj", "Dečko izgleda kao da napada i brani u isto vrijeme! Odličan transfer", "Jako je brz, siguran na lopti, vrlo pouzdan u situacijama jedan na jedan", samo su neki od komentara nakon njegovog debija u dresu Cityja. Od kojega je prošlo više od dva mjeseca.

Ili je na klupi, ili igra od prve do zadnje minute

Dobio je tad 12 minuta protiv Burnleyja i već od sljedeće utakmice postao standardni prvotimac. Doduše, propustio je utakmice protiv Fulhama i Wolvesa u Premiershipu te protiv Crvene zvezde u Ligi prvaka, no u svim ostalim susretima odradio je punu minutažu. Pep Guardiola za njega ima velike, velike planove. Bez sumnje.

BRILJIRAO PROTIV BRIGHTONA Gvardiol zaludio 'otok' sjajnom predstavom: 'On je Rolls Royce među igračima, general obrane' DOBRA ATMOSFERA VIDEO Gvardiol dobio kroz noge na treningu! Smijao se i Kovačić

Mora opravdati svaku funtu

Ono što ga izdvaja od ostalih stopera jest nevjerojatna lakoća igranja s loptom i iznošenje iste u protivničku trećinu. Stoperi takvih predispozicija u današnjem nogometu mogu se nabrojati na prste jedne ruke. I zato ga je Manchester City platio "suhim zlatom".

Joško Gvardiol

Devedeset milijuna eura ogroman je novac, ali ako pogledamo stanje na tržištu, nema bolje investicije! Dvadeset i jedna godina na leđima, a u nogama iskustvo kao da ima tisuće utakmica na najvišoj razini... A to se ne može kupiti. S tim se rodiš ili ne. 

Lakši dio sad je iza njega, Gvardiol sad mora opravdati svaku funtu koju je Manchester City uložio u njega. A zasad mu ide besprijekorno!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • IP MAN 22.10.2023.

    Svaka čast samo sam mišljenja nema veze s Guardiolom jer je on Top igrač s kakvim dobrim suigračima igra da bi čak i panj Barišić izgledao snjima kao solidan igrač hahah

  • marinkova100 22.10.2023.

    Još za reprezentaciju da odigra strucno

  • Lola Slavonska 22.10.2023.

    Naš Dinamovac 💪💪🔵🔵🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare