To je to što me zanima!

Ronaldo otišao u svlačionicu usred slavlja Portugala, Bjelica: To nije lijepo, ego mu je prejak

Nogometaši Portugala slavili su zasluženu pobjedu protiv Švicarske. Međutim, dobrog raspoloženja nije bila glavna zvijezda momčadi, Cristiano Ronaldo, koji je s klupe započeo utakmicu...
Vidi originalni članak

Reprezentacija Portugala izborila je četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Katru nakon uvjerljive pobjede protiv Švicarske sa 6-1. Novost prije utakmice bila je da je Cristiano Ronaldo (37) od prve minute na klupi nakon što je startao svaku utakmicu u grupnoj fazi.

Tu je odluku donio izbornik Fernando Santos nakon što je glavna zvijezda Portugala burno reagirala nakon što je izašao iz igre protiv Južne Koreje. Umjesto Ronalda u napadu je igrao 21-godišnji Goncalo Ramos, koji je bio prvo ime susreta i zabio prvi hat-trick u nokaut fazi Svjetskog prvenstva još od 1990. godine i napadača Tomasa Skuhravyja.

PROBLEMI VELIKANA Ronaldo se bunio na zamjenu, a izbornik ga ostavio na klupi u osmini finala: To je sad gotovo

Nakon utakmice nogometaši Portugala slavili su uvjerljivu pobjedu s navijačima na tribinama, ali Ronaldo je usamljen odšetao do svlačionice i odlučio da neće biti dio tih proslava. 

Nenad Bjelica nije imao pohvalne riječi za Ronalda nakon utakmice u HRT-ovom studiju.

- Svi su igrači Portugala išli prema navijačima, a Ronaldo odlazi u svlačionicu. To nije lijepo. Svaka čast Ronaldu na svemu što je postigao i što će postići, ali ne mogu vjerovati da mu je ego tako jak da u ovakvoj jednoj utakmici, koja je promovirala jednog mladog napadača, prošli su u četvrtfinale, šest golova su zabili, se on tako ponaša - rekao je Bjelica u emisiji Qatara.

- Netko će to primijetiti. On je pozdravio publiku kratko i otišao, njegov izraz lica ne odaje baš sreću. Uvijek gledam tko pozdravlja publiku i trenere, siguran sam da će Ramos igrati sljedeću utakmicu.

Ronaldo je najbolji strijelac u povijesti Portugala, ali od početka priprema za SP ostao je bez kluba nakon raskida ugovora s Manchester Unitedom, a sada bi mogao izgubiti i mjesto u početnom sastavu reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • Ivica sk 07.12.2022.

    Penaldo, se gasi. A on si to neće i nemoze priznati. On još jedino moze dati gol iz jedanaesterca ili slobodnjaka,. U kojem god klubu jeo igrao samo je radio pomutnju. Nisu mu bitni rezultati kluba, uvjek je gledao sami na svoje postignuće i svoje osobne brojke. Fučkaš takvog igrača. Samo ja samo ja i nitko drugi. 

  • baba strumpf 07.12.2022.

    Pa kakav to ćovik moraš biti da samo gledaš na sebe,pokvarenjak

  • kliperson 07.12.2022.

    Kolika si seljačina od 0 do Cristiano Ronaldo ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare