To je to što me zanima!

Igrači su došli do ruba, neki su čak pustili i suzu zbog Cibone

Cijela bi Cibonina skupština danas trebala podnijeti ostavke i tako ispuniti posljednji uvjet gradonačelnika Milana Bandića za početak sanacije prezaduženog velikana
Vidi originalni članak

Nadam se da će razum pobijediti i da će ljudi koji ne žive od Cibone shvatiti da je njihov odlazak najbolja stvar za klub, rekao je Zdravko Radulović dan uoči toliko očekivane sjednice skupštine “vukova” koja će odrediti njihovu sudbinu. Odu li sva 33 skupštinara, Grad Zagreb ulazi u klub i počinje sanaciju.

- Cibona je zapravo spašena još u petak, jer smo ipak otputovali u Podgoricu. Da nismo, tko zna što bi bilo - rekao je trener.

A cibosi nisu bili daleko od odustajanja od puta, od kluba, od svega. Nakon što je gradonačelnik najavio da će povući raspravu o Ciboni s dnevnog reda Gradske skupštine, igrači su došli do ruba. Budućnost nikad nije bila neizvjesnija, pomislili su da je došao kraj, neki su čak i zaplakali. No ipak su se skupili i u tako teškom psihičkom stanju otputovali u Podgoricu. Na povratku su ih ipak sačekale dobre vijesti. Gradski pročelnik za sport Ivica Lovrić dočekao ih je u dvorani i obećao da će već početkom siječnja stići novac za plaće igrača i za poneko pojačanje.

- Hvala im što su izdržali sve ovo vrijeme. Da nisu tako mladi, momčad bi se odavno raspustila. No pošteno i časno su se borili i oni su za mene heroji - rekao je Radulović i dodao:

- Iskreno očekujem da će ovo biti Cibonin spas. Mi smo igrali Euroligu sa ‘školskom’ momčadi. Nije uopće bitno hoćemo li imati 0-10, imao je takav omjer svojedobno i Mirko Novosel. No ostanu li dečki na okupu, dogodine će sigurno biti puno bolje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Sony Anderson 22.12.2010.

    a mi koji radimo za 3000 kn cijele godine bi onda trebali plakat

Komentiraj...
Vidi sve komentare