To je to što me zanima!

Igrači u šoku: Onaj penal i ovo danas... Mora nam se to vratiti

Nije nam kriv umor od jučer. U šoku sam. Igrali smo fenomenalno, vodili osam razlike, a onda smo stali, rekao je kapetan Domagoj Duvnjak koji je na kraju utakmice izgledao neprapoznatljivo
Vidi originalni članak

Željko Musa odigrao je sjajno prvenstvo, no na žalost to nije nagrađeno medaljom. Hrvatska je u dva dana doživjela dva šokantna poraza.

- Imali smo neobjašnjivi pad. Ne znam kako to opisati, umor ili što već. Ne znam kako to opisati. Tužni smo što nismo uzeli medalju - rekao je Musa pa nastavio:

- Bili smo prava ekipa u Francuskoj i šteta je što smo ostali bez medalje. Pokušavali smo na kraju, borili smo se, no nije išlo. No ja sam ponosan na ono što smo napravili. Igrali smo sa srcem, no ona utakmica jučer nas je fizički i psihički iscrpila. Svi su očekivali tu medalju, i mi smo je očekivali, i šteta što im je nismo mogli dati - teško je nalazio riječi Musa.

Kapetan je u zadnjih 15 minuta izgledao kao čovjek koji jedva stoji na nogama.

- Nije nam kriv umor od jučer. U šoku sam. Igrali smo fenomenalno, vodili osam razlike, a onda smo stali. Uspjeh je što smo ušli u polufinale, ali trebali smo više. Imali smo priliku i nismo je iskoristili - rekao je Domagoj Duvnjak.

Marko Mamić pokazao je na ovom prvenstvu da se na njega može računati.

- Došli smo na ovo prvenstvo s jako mladom momčadi i ne znam tko je prije SP-a mogao očekivati da ćemo ući u polufinale - rekao je Mamić, a Zlatko Horvat dodao:

- Za finale nam je falio jedan gol, onaj moj penal. Na žalost i danas smo izgubili za jedan gol, nadam se da će nam se to što prije vratiti.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • danijel10 29.01.2017.

    Usranci

  • OrcaPerestrojka 29.01.2017.

    Kak smo dobili Poljsku, tak smo "spušili" od Slovenije. Od plus beskonačno do minus beskonačno.

  • 29.01.2017.

    tko zna, možda je sve to bilo namjerno......

Komentiraj...
Vidi sve komentare