To je to što me zanima!

Igrači Uniteda primili tri tunela u 10 sekundi protiv Leicestera

Daley Blind pa Chris Smalling, a onda i Ander Herrera u samo 10 sekundi dobili su zaredom loptu kroz noge, a legenda kluba, Ryan Giggs, samo se uhvatila za glavu
Vidi originalni članak

Manchester United je ovog ljeta pokupovao 'i Boga i vraga', no nakon pet kola u engleskom prvenstvu nalazi se na 12. mjestu s pet osvojenih bodova, osam manje od prvoplasiranog Chelseaja .

'Crveni su vragovi' poraženi 3-5 kod Leicestera iako su pred 32.000 gledatelja vodili 3-1 do 62. minute i onda u 20 minuta sve prosuli . Nakon grozne nove ere pod vodstvom Davida Moyesa , niti nova 'nova era' Uniteda pod vodstvom Louisa van Gaala , ne izgleda puno bolje.

I vrag s trozupcem se hvata za glavu

Navijači slavnog engleskog kluba od muke ne znaju što bi jer ne sjećaju se kad su zadnji put igrači u crvenim majicama s vragom koji u ruci drži trozubac izgledali tako smiješno.

U samo deset sekundi prvo je nizozemsko pojačanje iz Ajaxa, Daley Blind pa Englez Chris Smalling , a onda i pojačanje iz Athletica, Ander Herrera dobio loptu kroz noge za ovacije domaćih navijača, ali i dodatnu glavobolju gostiju iz Manchestera.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • bbbdado 23.09.2014.

    U svako slućaju , dignut će se igrom i rezultatom

  • famiglia 23.09.2014.

    Naslov ce osvojiti Man City opet, jer su fizicki spektakularni, vidjet cete da ce Chelsea past i biti druga, Mangala, Kompany, Fernandinho,Toure, Fernando,Milner, Kolarov, Zabaleta, Dzeko, Aguero svi su bolesno jaki fizicki, zivotinje, najjaca fizicki ekipa, cista fizika, izdrazati ce najvise i vidjet cete da ce na kraju slaviti.

  • SR4 RM 22.09.2014.

    pa kad su im u odbrani trupci!!!!! dok se ne promijeni odbrana united moze biti samo prosjecan 7. ili 8. na tablici!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare