To je to što me zanima!

Igračica 'eksala' pivo, navijači je zasuli porukama prosidbe...

Alli Alberts, inače zubarica, igračica je Chicago Blissa u LFL ligi. Nakon pobjede u utakmici protiv Omahe, proglasili su je za MVP. Uzela je pivo i "dokrajčila" ga...
Vidi originalni članak

Američki nogomet u donjem rublju (Lingerie Football League). Kasnije su mu promijenili ime (Legends Football League), ali "dress code" je ostao isti. Na terenu je sedam djevojaka sa svake strane s ne baš previše odjeće na sebi.

Jedna od glavnih zvijezda je Alli Alberts , igračica ekipe Chicago Bliss. Nakon 49-0 pobjede protiv Omahe, Alli je bila proglašena za MVP. Otišla je na centar terena i "eksala" bocu pive.  U tom je susretu imala tri hvatanja za 50 metara.

Alli, koja je inače zubarica, 2013. godine dobila je nagradu rookie godine. Pomogla je Chicago Blissu da osvoji prvu titulu u klupskoj povijesti. Na sveučilištu u Washingtonu počela je s odbojkom , a završila je kao igračica američkog nogometa.

- Kakvo otvaranje sezone. Navijači su bili uz nas kao i uvijek. Hvala svima na porukama podrške. Trebala bih češće ovako slaviti. - rekla je Alli, nakon što je video u kojem "eksa" pivo na centru pregledan preko milijun puta u samo dva dana.

Dobila je i nekoliko prosidbi na društvenim mrežama.

Youtube
Youtube
Youtube
Idi na 24sata

Komentari 130

  • svilopovi 05.05.2015.

    uh,da bi joj još jedno pivo samo da je vidim izbliza

  • Eva B. 03.05.2015.

    Hmmmm lipa je nema sta al onako eksat pivicu pa makar to bila i bocica od dva deci meni grdo i sve mi nekako prosla volja da ju liznem hehehehehe ahhhh da i pola pive iscurilo po sisama hahahahahaha

  • alladin_1 03.05.2015.

    ee da, tako to treba izgledati, čvsta i gipka a ne one vaše mlitave sa cicama do pupka...fujj

Komentiraj...
Vidi sve komentare