To je to što me zanima!

Igračice vrištale, gledatelji u suzama zbog ozljede Rumunjke

Ponajbolja svjetska rukometašica Cristina Neagu teško se ozlijedila na Europskom rukometnom prvenstvu za žene. Suigračice su joj bile u šoku, dok su navijači plakali zajedno s ozlijeđenom
Vidi originalni članak

Šok u Nancyju! Na europskom prvenstvu za žene teško se ozlijedila ponajbolja svjetska rukometašica Cristina Neagu. Krenula je Rumunjka u desnu stranu, protivnica iz Mađarske ju je malo zadržala, ali 'propalo' joj je desno koljeno dok se dvoranom začuo bolan urlik. 

Suigračice su joj priskočile u pomoć dok su se one na klupi počele hvatati za glavu i plakati zajedno s ponajboljom rukometašicom svijeta. Liječnička služba odnijela ju je van terena te odvedena u bolnicu. Šokirani su bili rumunjski navijači koji su shvatili kako Rumunjska bez Neagu ima mnogo manje šanse u nastavku natjecanja. 

Neagu je najvjerojatnije obnovila ozljedu križnih ligamenata koljena s kojom je već prije imala problema, a njezina je reprezentacija trenutno na drugom mjestu u Grupi 2, onom koje vodi u polufinale. Teško da će Rumunjke bez svoje ponajbolje igračice biti na željenoj razini, a pitanje je hoće li se oporaviti od šoka.

Utakmica na kojoj se dogodila nesreća završila je pobjedom ekipe Mađarske rezultatom 31-29 (17-17).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • LiLu 12.12.2018.

    meni licno ne ponajbolja nego NAJBOLJA igracica na svijetu, prezanimljiva za gledati ,velika steta nadam se da ce se djevojka brzo oporaviti al sumnjam .

  • Shogun 12.12.2018.

    Pa kud baš ona,milina ju za gledat

  • Xyster 12.12.2018.

    Znači Norvežanke se izvukle, nevjerojatno. Nakon 0 bodova iz prvog kruga i ona im većina rezultata uopće nije išlo na ruke, danas Mađarice pobjede Rumunjsku. Ali svaka čast Norveškoj, razbili Mađarsku, Nizozemsku i Španjolsku. Ako sada njemice dobiju Nizozemsku, čak 5 momčadi će imati po 6 bodova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare