To je to što me zanima!

Igračima neće biti lako: Velimir Perasović je najstroži trener...

Nisam radio s njim, ali godinama sam igrao protiv njegovih ekipa, pa znam što nas čeka kad je strogoća u pitanjum, javio se Damjan Rudež, igrač Indiana Pacersa...
Vidi originalni članak

Da vam je netko prije deset godina rekao da će Velimir Perasović postati izbornik Hrvatske za vrijeme Danka Radića, vjerojatno biste se dobro nasmijali.

Peras je, naime, bio dio Generacije 92+, sastavljene u listopadu 2005. godine, svi članovi bili su bivši igrači i treneri koji su 1992. osvojili srebro na Olimpijskim igrama u Barceloni. Glavni cilj bio im je srušiti Danka Radića i vodeće ljude HKS-a, ali predsjednik je uspio suzbiti taj “pokušaj puča”, kako ga je nazvao. To što se događalo prije deset godina očito je zaboravljeno. Danas će Upravni odbor HKS-a i službeno objaviti da je Perasović novi izbornik reprezentacije.

Savez je napokon angažirao najboljega hrvatskog trenera, što je propustio napraviti prije pet godina, kad je doveden Josip Vranković i prije tri godine, kad je vraćen Jasmin Repeša. Posljednji izbornik bio je posebno zahtjevan prema igračima, ali to svejedno nije ni blizu onome što ih čeka kod dojučerašnjeg trenera Valencije.

- Nisam radio s njim, ali godinama sam igrao protiv njegovih ekipa, pa znam što nas čeka kad je strogoća u pitanju. Perasovićeve ekipe uvijek su bile agresivne, a igračima se nije problem žrtvovati jer znaju da će im se kod njega trud vratiti - javio se Damjan Rudež, igrač Indiana Pacersa.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • felipe 02.03.2015.

    Strog?..a što bi trebao, gladiti ih percem po guzici??

  • prognozer 02.03.2015.

    Napokon dobar trener sa uspjehom vodjenja malih ekipa vani, Repesa je bio solidan ali mislim da se zasitio svega kao i igraci njega!!!

  • ShylaGrogur 02.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare