To je to što me zanima!

Igrački genije, ali u glavi... Ibra ošamario igrača pa 'pocrvenio'

Zlatan Ibrahimović dobio je crveni karton u utakmici protiv Napolija u 22. kolu Serie A. Mudro je Ibra zagrlio svog suigrača preko kojeg je udijelo šamarčinu protivniku
Vidi originalni članak

Prošle sezone napadač Milana Zlatan Ibrahimović propustio je pet utakmica. Udario je igrača u trbuh, izvrijeđao pomoćnog suca, a na vidjelo su izašle i njegove akrobatske sposobnosti i udaranje nogom u glavu suigrača na treningu. U Nedjelju je Ibrahimović pokazao svoju prgavu narav. Dobio je crveni karton u 64. minuti utakmice protiv Napolija.

Ibra je mudro odglumio da želi zagrliti suigrača Antonija Nocerina, ali je preko njega opalio šamar igraču Napolija Salvatoreu Aronici. 

Sucu to nije promaklo te je isključio Ibrahimovića. A isto je završio i trener Milana Massimiliano Allegri koji je morao na tribinu u 89.minuti. Ibrahimović je zbog incidenta kažnjen s tri utakmice neigranja, a trener Allegri prošao je samo s opomenom i kaznom od 3000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • LEGOS 07.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Diba 07.02.2012.

    otišao je on sa Balkana, ali Balkan nije iz njega.

  • IvanFišter 07.02.2012.

    talijani su pic*ice!! tetkice blesave bune se zbog naguravanja malo.. igraju gej nogomet i to ti to..

Komentiraj...
Vidi sve komentare