To je to što me zanima!

Igraju najbolje u cijeloj Europi, a ne mogu napuniti taj stadion

Manchester City poznat je po tome što nikako ne može napuniti stadion, a ta tradicija će se izgleda nastaviti i u uzvratnom susretu Lige prvaka protiv Liverpoola koji će se igrati 10. travnja na Etihadu
Vidi originalni članak

Iako je ove sezone briljantni Manchester City u ponedjeljak pustio u prodaju ulaznice za uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Liverpoola koja će se održati na Etihadu, još uvijek se muče s prodajom istih. Potražnja ulaznica njihovih navijača za ovu utakmicu izrazito je mala. 

Unatoč tome što ove sezone njihova ekipa igra vrhunski nogomet, po nekima čak i najbolji nogomet u Europi u ovom trenutku, njihov stadion postao je poznat po tome da uvijek ima puno praznih mjesta.

Utakmica između Manchester Cityja i Liverpoola na Etihadu će se igrati 10. travnja, šest dana nakon njihovog prvog okršaja koji će se odigrati na Anfieldu.

OD SLJEDEĆE SEZONE Uefa dozvolila četvrtu zamjenu i potvrdila nove termine za LP

I dok se u Manchesteru pate s prodajom ulaznica, u Liverpoolu nemaju tih problema. Njihov najveći problem je u tome što su brojni navijači ostali ljuti i razočarani jer nisu uspjeli dobiti ulaznice, koje su se rasprodale u tren oka.

Poznato je kako navijači Liverpoola žive za klub i svaku utakmicu se traži ulaznica više pa stoga ne čudi činjenica da su ulaznice za ove susrete rasprodane čim su puštene u prodaju. 

Ove dvije ekipe već su se dva puta sastale ove sezone u okviru Premier lige u kojima su odigrali očaravajuće utakmice. Prvo je City slavio na Etihadu s visokih 5-0, a zatim se Liverpool na neki način osvetio kada ih je na Anfieldu pobijedio 4-3, te im tako nanijeo prvi i zasada jedini ovosezonski poraz u domaćem prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • bokun_kurca 29.03.2018.

    Manchester Shitty

  • Dr.VK 29.03.2018.

    Znači nešto slično kao kod nas Lokomotiva

  • Dennyy 29.03.2018.

    Mene zanima di je blue? Nesto je utihnuo.. zasto se ne obrati svojim fanovima ovdje vezano za ovu temu.. i onaj Najbolji veznjak svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare