To je to što me zanima!

Igrali na čak +42: Led najbolji prijatelj, ljudi padali u nesvijest

Na meču Raonica i Gimeno-Travera skupljač loptica je pao u nesvijest, Španjolac i linijski sudac srećom su uskočili upomoć. Nevjerojatna su 42 stupnja u Melbourneu
Vidi originalni članak

Drugi je dan Australian Opena, a živa u termometru dosegnula je nevjerojatna 42 stupnja! Po takvim, paklenim vrućinama teško je normalno funkcionirati, a kamoli igrati.

- Kakav je bio osjećaj igrati? Kao da me netko stavio u tavu za pečenje - rekla je braniteljica naslova Viktoria Azarenka.

Na njenom meču s Larsson primijenjeno je 'heat rule', odnosno između dva seta napravljena je pauza od čak deset minuta.

Najbolji prijatelj tenisačima i tenisačicama bio je led, a u torbi je bilo nekoliko majica za presvlačenje svakih par gemova. 

-  Teško je opisati to ljudima koji nisu ovdje, nevjerojatna je vrućina, stvarno su teški uvjeti - rekao nam je Marin Čilić.

Na meču Raonica i Gimeno-Travera skupljač loptica je pao u nesvijest, a Španjolac i linijski sudac srećom su uskočili u pomoć.

Temperature će navodno pasti tek u subotu, a do tada se nadamo da neće biti još nesretnih slučajeva.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • strmi007 15.01.2014.

    Ovako se igra!

  • pera bonasera 15.01.2014.

    Nisam razumeo Djokovica 2009 god.kada je predao Rodiku,pa nerazumem ni sad kad igraci predaju meceve,za tu sumu novaca koju dobijaju igrajuci u Melburnu trebali bi posteno da odigraju do kraja osim ako si zaista zbog povrede prinudjeni da predaju mec

  • SpužvaBobSkockani_2 14.01.2014.

    Ovakvi teški uvjeti nisu dobri ni za igrače ni za organizatore, smanjena je mogućnost da igrači daju sve od sebe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare