To je to što me zanima!

'Igram za Hrvatsku, a osjećam se kao stranac, to me jako boli'

Eduardo nije slavio gol Walesu. Dan uoči utakmice htio je podići nagradu za nastup na Euru '12., ali račun mu je zbog prvostupanjskog prijepora s Mamićem blokiran...
Vidi originalni članak

Zabio je 26. gol za Hrvatsku u 53. nastupu. Nije slavio. Nešto ga je mučilo. Eduardo da Silva nakon gola Walesu kao da je bio tužan. Otkrio je što ga muči.

- Nisam plakao, ali točno je da se nisam baš veselio golu. Zašto? Bole me neke stvari. Dan uoči Walesa htio sam u banci podići nagradu za nastup na Euru, ali nisam mogao. Bankovni račun bio mi je blokiran - rekao je Eduardo. 

Potvrdio je Dudu da je to zbog izgubljenog prvostupanjskog prijepora sa Zdravkom Mamićem. Dodao je hrvatski reprezentativac kako ne bi imao od čega živjeti da se vrati u Hrvatsku jer su mu svi računi blokirani.

- Igram za Hrvatsku, a osjećam se kao stranac. Auto i stan nisu na moje ime. Da živim ovdje, bio bih gladan. Pa ja u Hrvatskoj nemam ništa - dodao je.

<<< Više pročitajte u sutrašnjem tiskanom izdanju 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 323

  • tomyxx 21.10.2012.

    Jadan Mamić , svoj "teško" zarađeni novac investirao u dudua , i onda te investicije naplati 100 puta više , a do rata taj dobri Mamić nije imao ni za kruh , al eto u tih 5-6 godina obogatio se legalnim putem marljivim radom na baušteli i prodavanjem koštica i guzo sjedalica na utakmicama voljenog dinama .

  • Aurelije13 20.10.2012.

    Stari ak ti nje dobro,ajmo se zamjenit,u minusu sam do jaja,računi stižu ko po traci,žena mi ne radi,blokiran mi je i taj račun u minusu,krumpir mi je glavni specijalitet...A NEMAM RAČUN U UKRAJINI,I TKO ZNA JOŠ GDJE...

  • hunter93 20.10.2012.

    DUDU nemas pojma koliko te cijene ARSENALOVI NAVIJACI....

Komentiraj...
Vidi sve komentare