To je to što me zanima!

Igrao je lovice sa Stipom, a sad mu prijeti: Još ćeš me ti čuti!

Slušajte me, nakon što pobijedim Werduma, uzet ću mikrofon i prozvat ću njegovo ime i ponovno ćemo se boriti. Ali ovaj put će biti drugačije, rekao je Alistair Overeem, kojeg je Miočić naganjao u ringu 2016.
Vidi originalni članak

Alistair Overeem i Fabricio Werdum sljedeće nedjelje ulaze u ring, a obojici je zajedničko što su u zadnjih 14 mjeseci izgubili od američkog Hrvata Stipe Miočića.

Werdum je izgubio pojas, a Overeem i ponos nakon što je bježao od Stipe koji ga je naganjao po ringu i na kraju nokautirao. Čini se da Nizozemcu nije dosta.

- Slušajte me, nakon što pobijedim Werduma, uzet ću mikrofon i Stipe će me čuti. Prozvat ću njegovo ime i ponovno ćemo se boriti. Stipe je sjajan prvak, odlično je pobijedio Dos Santosa, ali ovaj put karte će biti drugačije podijeljene. Jedva čekam da mu pokažem što imam - rekao je Overeem.

Miočić je protiv Overeema imao prvu obranu pojasa 2016. godine. Stipe je razbio Nizozemca u Clevelandu, na trenutke je to izgledalo komično.

U igri lovice hrvatski prvak ga je stigao i razbio.

 

Stipe je u svibnju ove godine i drugi put obranio titulu nokautiravši Juniora dos Santosa. Ako i treći put obrani pojas, postat će prvi UFC teškaš koji je to uspio.

Još čeka izazivača, no teško da će to biti Overeem, kojeg nakon pobjede protiv Marka Hunta čeka čovjek kojem je Stipe uzeo pojas, Fabricio Werdum. 

Njihov je meč tek četvrti po važnosti u Las Vegasu. Program otvaraju Anthony Pettis i Jim Miller u lakoj kategoriji. Nakon njih idu Overeem i Werdum. Glavna borba večeri je obračun prvakinje Amande Nunes i Valentine Ševčenko. Doglavna borba je dvoboj za privremenog prvaka srednje kategorije između Yoela Romera i Roberta Whittakera, a prije njih će u ring teškaški obračun Daniela Omielanczuka i Curtisa Blaydesa.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • jami089 09.07.2017.

    Koji komad papka.

  • japanokinez 05.07.2017.

    Bavim se sportom cijeli život i mogu sa sigurnošću reći Werdum je jedan od 3 najkompletnija boraca današnjice. Stipe je br1 Velaskez je u ostatku. Ako bude na kladionici, treba tipovati Werduma 120%.

  • nikluk20 04.07.2017.

    bude trčao još brže u nadi da će izmoriti miočića....a naš će mu podmetnuti nogu i pao bu na bradu i ostao ležati :P valjda bu to prvi takav nokaut u povijesti :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare