To je to što me zanima!

Igrao je za PSG, predsjednik je Liberije i ne smiju ga faulirati!

Boje me se markirati usko jer sam najbolji dribler i znaju da ako to pokušaju da će dislocirati nešto u svom tijelu. Jako sam elegantan, rekao je Weah, koji je u karijeri igrao za PSG, Milan, Chelsea...
Vidi originalni članak

George Weah je nakon dominacije na terenima krenuo s pobjedama i u političkom teritoriju, no s nogometom ipak nije prestao...

Legendarni 52-godišnji napadač koji je u karijeri nastupao za PSG, Milan, Chelsea i Monaco danas je predsjednik Liberije, no subotama igra nogomet u svojoj momčadi Weah All-Stars. Protiv njih se uglavnom okupi ista momčad lokalnih bivših profesionalnih nogometaša, a iako je Weah u godinama i pomalo van forme, ovdje dominira.

No iz nekog razloga, nitko mu se pretjerano ni ne približava, a Weah je to jednostavno objasnio:

- Boje me se markirati usko jer sam najbolji dribler i znaju da ako to pokušaju da će dislocirati nešto u svom tijelu. Jako sam elegantan - rekao je Weah.

A onda ga je 'pokopao' njegov trener i priznao: Pa ipak se radi o predsjedniku!

- Nitko mu ne uklizuje, rekli smo svima da igraju bez kontakta s predsjednikom - rekao je Christopher Wreh, bivši igrač Arsenala i sada trener dosad nikad poražene momčadi Weah All-Stars.

Uz status nepobjedivosti, to vjerojatno objašnjava i zašto je George s 52 godine na leđima najbolji strijelac svoje momčadi. 

Njegovi sinovi možda danas također igraju profesionalni nogomet, no u Liberiji se zna, gazda je 52-godišnji otac!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 01.03.2019.

    Predobro, PSG osnovan 1970, i radi trenutne $lave€ bude u naslovu.. e moj AC Milane, mali klube.. badava si osvajao lige prvaka

  • Vexido 21.02.2019.

    mogli ste spomenuti da je osvojio ballon dor 1995 ...

  • DominikLivakovic1 21.02.2019.

    Čuj ovo: Igrao je i za PSG. Muko moja. Tada kada je on igrao za PSG, taj klub je bio, dobro neću reći nula od kluba al bome nije bio Milanu ni do koljena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare