To je to što me zanima!

Igrao na Euru, sada bi mogao u zatvor: Nožem je napao nećaka

Zanimljivo, nećak je Quincyja Promesa prijavio tek nekoliko mjeseci kasnije zbog čega je nizozemski reprezentativac nekoliko dana proveo u pritvoru. Sada će morati na sud
Vidi originalni članak

Quincy Promes (29) je nizozemski reprezentativac i nogometaš Spartaka iz Moskve. Po mnogočemu običan nogometaš, koji je na Euru igrao sa svojom reprezentacijom, uzoran i bez mrlje na svojoj karijeri. No, sve do trenutka dok se nije upetljao alkohol.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nizozemski nogometaš je u srpnju prošle godine napao svog nećaka na jednoj obiteljskoj zabavi i ubo ga nožem u koljeno zbog čega mu prijeti zatvorska kazna do četiri godine. Povod svađi je navodno bio taj što je Promes saznao kako je njegov nećak navodno pokrao jednog člana obitelji pa je pravdu uzeo u svoje ruke. Svjedoci kažu da je bio pod utjecajem alkohola.

Zanimljivo, nećak ga je policiji prijavio tek nekoliko mjeseci kasnije zbog čega je nogometaš Spartaka nekoliko dana proveo u pritvoru. U konačnici je pušten te je sa zgražanjem odbacio sve optužbe i kazao kako će dokazati svoju nevinost, a to će sada imati priliku napraviti na sudu.

Državno odvjetništvo je uzelo stvari u svoje ruke i obnovilo proces pa bi uskoro trebala krenuti sama parnica. Promes je i dalje glavni osumnjičeni, a ukoliko se dokaže da je stvarno napao i ozlijedio člana obitelji, može dobiti i do četiri godine zatvora.

To bi sigurno bio ogroman udarac za njegovu karijeru jer se nalazi u najboljim nogometnim godinama. Na Euru je s Nizozemskom igrao protiv Austrije i Češke, a posljednjih godinu i pol član je Spartaka iz Moskve. Za ruski klub je u dva mandata odigrao 146 utakmica i zabio 69 golova uz 36 asistencija. Igrao je još i za Twente, Ajax i Sevillu, no bile su to neuspješne epizode pa se vratio u majku Rusiju.

Za reprezentaciju je u 50 nastupa zabio sedam golova. Igra na poziciji lijevog krila, a vrijednost na Transfermarktu mu je 15 milijuna eura. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • teorija007 09.07.2021.

    NIGGA

  • teorija007 09.07.2021.

    Eto niggeri opet napadaju ljudi gdje su sad svi ti okupi za white lives matter

  • loood 09.07.2021.

    mora da mu se zacrnilo pred očima 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare