To je to što me zanima!

Igrao tri minute pa 'pocrvenio' nakon groznog klizećeg starta

Tottenham je u gostima kod Bournemoutha ostao bez Sona u 43. minuti nakon što je Korejac izgubio živce i odgurnuo protivničkog igra, a samo nekoliko minuta nakon ulaska u drugo poluvrijeme ostali su i bez Foytha
Vidi originalni članak

Ušao je u igru, praktički nije imao ni dodir s loptom, ali je zato u trećoj minuti drugog poluvremena katastrofalnim startom zaradio crveni karton. Priča je to veznjaka Spursa Juana Foytha koji je na gostovanju kod Bournemoutha izletio s terena prije nego je uopće ušao u ritam utakmice.

VIDEO POGLEDAJTE >>OVDJE<<

Bio je korak predaleko od jedne lopte i uklizio te nije razmišljao o mogućim posljedicama jer je njegov đon odsjeo na Simpsonovom koljenu. Nasreću, stoper domaćih nije ozlijeđen, a veznjak Spursa je za svoj start dobio direktni crveni karton, a vjerojatno ga i čeka pokoja utakmica kazne. 

Bio je svjestan što je napravio i odmah se ispričao svjestan da je zaslužio crveni kartoni koji mu je pokazao sudac Pawson. Uhvatio se za glavu vidjevši da Simpson leži u bolovima. Vjerojatno je bio u strahu da se nije dogodilo nešto ozbiljnije, ali an sreću jednog i drugog aktera teže ozljede nije bilo. 

Son je dobio crveni karton u 43. minuti nakon odgurivanja Lerme, a Tottenham je s dva igrača manje uspio sačuvati mrežu do 90. minute, ali onda je Ake iskoristio rupu u gostujućoj obrani nakon prekida i zabio za veliku pobjedu Bournemoutha (1-0).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_432191 04.05.2019.

    Vjerojatno će tottenham zadržati neku poziciju među prva 4.....ali negdje prije su mi se svi smijali da kada sam rekao da se Neću čuditi ako završi na 5 mjestu jer su luzerska ekipa

  • Koki08 04.05.2019.

    Totenham u zadnjih 8 kola ima 9 bodova, chelsea 12 bodova, arsenal 10 bodova i united 10.od 24 moguca boda nitko nije uzeo vise od 50% bodova sto je stvarno premalo za zavrsni dio sezone.

  • moZe333 04.05.2019.

    Hvala na slikama osjecaj ko da sam tamo bio <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare