To je to što me zanima!

Igrat će za SAD: Hrvatska je izgubila borbu za C. Pulišića?

Mladog nogometaša pozvao je izbornik SAD-a Jürgen Klinsmann za utakmicu s Gvatemalom. Zaigra li Pulišić za Ameriku u srijedu, više neće moći igrati za Hrvatsku
Vidi originalni članak

Za veznjaka Borussie Dortmund Christiana Pulišića u Americi smatraju kako je najbolji nadolazeći veznjak kojeg imaju. Pulišić je rođen u Americi, a djed mu je bio iz Hrvatske. HNS je bio u kontaktu s obitelji, ali čini se kako je bitka za kvalitetnog veznjaka izgubljena.

Naime, mladog nogometaša pozvao je izbornik SAD-a Jürgen Klinsmann za utakmicu s Gvatemalom. Zaigra li Pulisić za Ameriku u srijedu, više neće moći igrati za Hrvatsku.

Bila bi to šteta pošto njegov djed i otac navijaju za Hrvatsku i htjeli bi da Christian zaigra za Vatrene. No mladić je skloniji igranju za SAD iako živi u Njemačkoj.

Inače, Amerika je treća u skupini kvalifikacija za SP nakon tri kola. Ima tri boda, iza drugoplasirane Gvatemale i prvog Trinidada i Tobaga sa sedam. Prve dvije reprezentacije idu na Svjetsko prvenstvo.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • PredragKišurek 29.03.2016.

    Neće Mamic i njegovi pijuni iz saveza zaraditi na njemu.

  • Ja Zmaj 28.03.2016.

    Dečko pošteno i realno odlučio... SAD mu u životu više znače nego Hrvatska i to je sasvim razumljivo jer dečko je rođen u SAD. Prošao je kroz sve mlađe dobne selekcije i završio u Dortmundu. Puno sreće djete ..pusti ti djeda i oca,sam nek oni navijaju..

  • Oblivion 28.03.2016.

    Ako mu srce kuca za stars and stripes a ne za šahovnicu kao njegovom djedi i tati, onda je sve jasno, nema smisla nekoga prisiljavati na nešto što ne želi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare