To je to što me zanima!

Ilić: Protiv Hrvata morat ćemo ići ne 120 posto, već 150 posto

Teško će biti i protiv Srba i protiv Danaca, svatko od njih težak je protivnik na svoj način, rekao je hrvatski rukometaš Manuel Štrlek uoči meča protiv Srbije u Švedskoj
Vidi originalni članak

Duvnjak se vratio, zabio i gol Australiji, protiv Srbije bi trebao zaigrati i Kopljar. Nema više čekanja.

- A kad će ako neće sad - zapitao je i izbornik Goluža, koji stalno ističe da razmišlja isključivo o prvoj sljedećoj utakmici.

A sljedeća nam je Srbija...

- Teško će biti i protiv Srba i protiv Danaca, svatko od njih težak je protivnik na svoj način – kaže Manuel Štrlek, koji odbacuje svaku pomisao da bi ovaj okršaj mogao imati bilo kakvu težinu osim sportske, rukometne.

- Ma nema više onog naboja kao nekad dok se igralo protiv Srbije. To je davna prošlost, nema se smisla time zamarati - kaže Manuel, samo jedna od prijetnji srpskim ambicijama.

- Koga se najviše plašim? Uh, teško pitanje. Ako nekoga izdvojim, bojim se da će se ovi ostali naljutiti - rekao je ponajbolji srpski igrač Momir Ilić i dodao:

- Teško je dobiti Hrvatsku, za tu utakmicu nam neće biti dovoljno ni 120 posto naših mogućnosti. Moramo biti na 150 posto...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mayhem26 19.01.2011.

    Ma đaba vam i da si turite turbo pogon u guzicu đabe vam sve "bračo srbi"......................

  • stipo55 19.01.2011.

    47 - 13 za hrvatsku (poluvrijeme 26-4) , balić 14 golova , štrtel 16 golova ....vori 17

  • user_45632 18.01.2011.

    Već vidim razvoj tekme - Neizvesna utakmica do neke 25. minute (pošto Srbija u tom periodu najbolje igra) a nakon toga pad igre Srbije i Hrvati odlaze na X razlike jer su iskusniji, uigraniji i jednostavno - bolja ekipa! Samo se nadam da će biti korektna tekma, i bez povreda s obe strane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare