To je to što me zanima!

Iličić je promašio penal: Milan izvukao remi kod Fiorentine...

Fiorentina s hrvatskim štihom nije uspjela pobijediti Milan na svom Artemio Franchiju unatoč dosuđenom penalu. "Nulom" će biti zadovoljniji "rossoneri"
Vidi originalni članak

U derbiju 6. kola Serie A u Firenci su nogometaši Fiorentine i Milana odigrali bez golova (0-0).

U slaboj utakmici Fiorentina je u 23. minuti zapucala penal kada je Josip Iličić pogodio stativu. Za domaćine su Nikola Kalinić i Hrvoje Milić odigrali cijelu utakmicu, a Milan Badelj je zamijenjen u 73. minuti.

Vodi Juventus s 15 bodova ispred Napolija (14) i Intera (11), Milan je šesti s 10 bodova, a Fiorentina 12. s osam.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Pobjede Villarreala i Celte

U dvoboju 6. kola Primere Villarreal je na svom stadionu porazio Osasunu s 3-1, dok je Celta pobijedila u gostima Espanyol 2-0.

Golove su za Villarreal polučili Pato (5'), Bruno (24'-pen) i Sansone (39'), dok je počasni gol za Osasunu zabio Torres (45+1-pen). Villarreal je pobjedom došao na četvrto mjesto s 12 bodova, koliko ima i Atlético, dok vode Real (14) i Barcelona (13).

U dvoboju Espanyola i Celte Vigo još u 90. minuti je bilo 0-0, a potom su pobjedu gostima u nadoknadi donijeli Giuseppe Rossi i Pione Sisto.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 22

  • Jesus 26.09.2016.

    Malo je glup naslov "Milan izvukao bod kod Fiorentine" , Mozda je Fiorentina bila bolja prvih 50-60 min. al je Milan bio bolji u zavrsetku utakmice i mogao je lako do pobjede jer su imali bolje prilike za gol nego Fiorentina. Po meni Milan ce se boriti za trece mjesto sa Romom i Interom. Najtezi su raspored imali do sada..

  • PraviDomoljubNeGlasazaHDZiSDP 26.09.2016.

    Milić igra sve bolje i nije slučajno u Fiorentini.

  • VIM_2 26.09.2016.

    Juventus se igra u talijanskoj ligi

Komentiraj...
Vidi sve komentare