To je to što me zanima!

Ilija Lončarević mora "krpati" momčad za derbi sa Zagrebom

Zbog kartona sam ostao bez dva standardna stopera, rekao je u najavi derbija sa Zagrebom trener Gorice Lončarević. Utakmica Gorice i Zagreba počinje u 15 sati
Vidi originalni članak

Dvaput je Ilija Lončarević bio trener Zagreba. Prvi put krajem osamdesetih, a drugi put prije dvadesetak godina. Danas će s Goricom u 15 sati u derbiju druge lige ugostiti svoj bivši klub.

- Bit će jako tvrdo. Ipak je Zagreb uz Cibaliju najjača momčad u drugoj ligi - rekao je Ilija Lončarević i nastavio:

- Imam dosta problema s ozljedama i kartonima. Nedostaje mi nekoliko igrača. Ne mogu računati ni na dva standardna stopera. Mihalj i Petanjek imaju kartone, ali već ću nešto smisliti. Morat ćemo se baš ‘krpati’ protiv Zagreba.

Gorica je u prvom dijelu sezone pobijedila u Kranjčevićevoj 1-0. Zagreb je dominirao, a onda su gosti izborili penal i zabili za pobjedu u 90. minuti.

- Očekujem sličnu utakmicu. Vjerujem da ćemo mi opet dominirati. Imamo problema s ozljedama, ali neki se igrači stignu oporaviti do početka utakmice - kaže Vjekoslav Lokica, trener “pjesnika”.

Susret je ovo koji je jako bitan u borbi za prvu ligu, obje momčadi “love” vodeću Cibaliju, koja u ovom kolu gostuje kod Rudeša u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • strmi007 15.03.2014.

    Kako taj nevodi neki veći klub,najbolji trener

Komentiraj...
Vidi sve komentare