To je to što me zanima!

Ima li pehovima kraja? Vrsaljko opet nije zaigrao zbog ozljede

Zbog problema sa stopalom Vrsaljko opet nije konkurirao, a nije poznato kada će se vratiti na teren, pa je upitno hoće li biti spreman za kvalifikacijske utakmice protiv Finske i Ukrajine
Vidi originalni članak

Hrvatska bi mogla u Kijev bez prvog desnog beka Šime Vrsaljka. On niti večeras nije konkurirao za momčad Atletica na teškom gostovanju kod Athletica u Bilbao gdje su njegovi suigrači kao gosti uz 2-1 odnijeli bodove.

Zbog problema sa stopalom Vrsaljko opet nije konkurirao, a nije poznato kada će se vratiti na teren, pa je upitno hoće li biti spreman za kvalifikacijske utakmice protiv Finske i Ukrajine.

Inače, Baski su imali priliku povesti u 41. minuti, međutim Aduriz je promašio jedanaesterac. Gosti su kaznili u nastavku kada su mrežu domaćina pogađali Correa u 55. i Carrasco u 73. minuti.

Loše vijesti oko Vrsaljka zadat će dodatne glavobolje Anti Čačiću koji je već ranije ostao bez prvog golmana Subašića.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • TomislavBrnjetić 21.09.2017.

    Još malo pa će se svi iz prvih 11 ozljedit pa imamo šansu ćak pobjedit :D

  • 21.09.2017.

    Šime nije loš nogometaš, brz, borben, ali ove posljednje utakmice odigrane za reprezentaciju su bile veoma loše, uz to je i često ozlijeđen. Pitam se, dali je to dovoljno za Simeonea?

  • KO1988OS 21.09.2017.

    Imamo mi igraca,ali problem je Cacic koji nema dovoljno niti znanja,jos manje iskustva,a najmanje autoriteta da bi moga biti izbornik ili trener na svjetskoj razini..daj priliku mladima riskiraj malo pa nam nebi toliko niti bilo krivo ako se neplasiramo a vjerujem da bi ti decki ostavili i srce i dusu za razliku od nekih sadasnjih igracina koji igraju za repku samo da ih se nebi prozivalo(cast iznimkama)!!!!Barisic,Vlasic,Bradaric,Andrijasevic,Santini,Kalinic,Rog,Pasalic ma o cemu pricamo ovakav izbor nema niti jedna reprezentacija na svijetu,ali nazalost samo nasa ima izbornika Cacica!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare