To je to što me zanima!

Ima li pilota u avionu? Krajan, Čilić i Ćorić u pilotskoj kabini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Avion sa zlatnim tenisačima vratio se iz Lillea. Krajan, Čilić, Ćorić i društvo stigli su s čarterom Croatia Airlinesa, u istom avionu koji je iz Rusije doveo srebrne nogometaše
Vidi originalni članak

Avion sa zlatnim tenisačima vratio se iz Francuske! Krajan, Čilić, Ćorić i društvo stigli su s čarterom Croatia Airlinesa, u istom avionu koji je iz Rusije doveo srebrne nogometaše. Ispod pilotske kabine pisalo je: 'Bravo, Vatreni!'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

<<< ovdje pratite tekstualni live dočeka >>>

POGLEDAJTE GALERIJU IZ AVIONA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veselo je bilo na letu iz Francuske. Pjevali su naši tenisači, stigla je i nova torta, neki su, poput Mate Delića, malo odspavali, a Krajan, Ćorić i Čilić bili su u pilotskoj kabini.

ZAGREB DOČEKAO ŠAMPIONE Krajan: Mi smo najuspješnija sportska nacija na svijetu!

Hrvatska je osvojila Davis Cup pobjedom protiv Francuske u Lilleu 3-1. Bio je to posljednji Davis Cup kakvog znamo, jer se nakon 118 godina mijenja format. 

POGLEDAJTE DOČEK NA TRGU

Drugi je to naslov za Hrvatsku u Davis Cupu, nakon što su Ljubičić i Ančić sredili Slovake u Bratislavi prije 13 godina. Vodio ih je tada legendarni Nikola Pilić.

POGLEDAJTE VIDEO S TRGA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Crikvenic 26.11.2018.

    Za nevjerovat niti jedna avio kompanija ne dozvoljava ulaz neslužbenim osobama u kokpit osim CA. Nije ni čudno da propadaju jer kod njih se ne poštuju osnovni propisi.Gdje inspekcija za zračni promet?.

Komentiraj...
Vidi sve komentare