To je to što me zanima!

Ima li tko precizniji? Rakitić je oduševio sve suigrače u Barci

Koliko je precizan pokazao je uoči utakmice s Deportivom koja je na rasporedu u nedjelju. Barcini igrači dobili su 'ultimativni izazov preciznosti' pred sebe, odnosno sudjelovali su u reklami za Gillette
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić ponovno igra odličnu sezonu nakon što je prošle u nekim trenucima izgubio mjesto startera. No, dolaskom Ernesta Valverdea sve se vratilo na svoje mjesto i Raketa je ponovno svima pokazao zašto igra u veznom redu Barcelone, jednog od najjačih klubova svijeta.

Ove sezone je za 'Blaugranu' odigrao 1767 minuta u 24 nastupa, skupio tri asistencije i čini jednog od igrača bez kojeg Valverde rijetko započinje susret. 

A koliko je precizan pokazao je uoči utakmice s Deportivom koja je na rasporedu u nedjelju. Barcini igrači dobili su 'ultimativni izazov preciznosti' pred sebe, odnosno sudjelovali su u reklami za Gillette.

Rakitić je zapanjio sve prisutne suigrače pogodivši koš s ogromne daljine, s tribina!

Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • samo_pozitiva 17.12.2017.

    Atomski... svaka čast!

  • Croatian_Football 17.12.2017.

    Inace Vrsaljko danas upisao 3.asistenciju zaredom(kao starter za Atletico),ali ni rijeci i tome,uzmimo u obzir i 2 asistencije protiv Grcke,ovo mu je vec 5 asistencija ove sezone...steta sto ce mu partneri u obrani biti kojekakvi Lovreni,Vide,Corluke i secer na kraju Strinici i Plivarici!!

  • juniorx 16.12.2017.

    Znači,niti riječi niste napisali o današnjem kolu PL već stalno gurate u prvi plan LA ligu i sve vezano uz Real i Barcu ...al jedva čekam da se City dočepa vaših miljenika,pisat ćete 100 na sat o dominaciji Engleza :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare