To je to što me zanima!

Ima se, može se: CR u hotelu ostavio 20 tisuća € napojnice

Cristiano Ronaldo godinama je poznat kao veliki dobrotovor, a ni na odmoru ne zaboravlja na druge ljude. Naime, Portugalac je u jednom hotelu u Grčkoj ostavio lijepu napojnicu za djelatnike...
Vidi originalni članak

Portugalac Cristiano Ronaldo puni baterije u Grčkoj sa ženom i djecom odmarajući za novu sezonu, no nije zaboravio usrećiti ni ljude oko sebe. 

Naime, novi igrač Juventusa ostavio je u jednom hotelu napojnicu od 20 tisuća eura, no uz uvjet da menadžer hotela svakome djelatniku ostavi jednak dio.

Zaista lijepo od Ronalda koji ni na odmoru ne zaboravlja na druge, no to nije ništa novo kod njega. Već godinama je poznat kao veliki dobrotvor te često uplaćuje iznose u humanitarne organizacije.

Portugalac je ovo ljeto nakon devet godina napustio Real Madrid i postao novi igrač torinskog Juventusa gdje će godišnje zarađivati 30 milijuna eura.

VIDI OVO: 10 fora stvari o Vrsaljku koje moraš znati!

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Soliterba 23.07.2018.

    kakve geste??? hahaha kako doslo tako oslo... bas njega briga koliko daje kad ne zna koliko ima.... nit je zaradio nit ima pojma kako je zaradit.. ako ima placu godisnju 33 milijuna + reklame.. sta mu ej 20 000... sto nije ostavio 3 milijuna.. i stvar je u davanju a ne u napojnicama..,, taj novac je njegov isto kao i moj.. treba nogometnu mafiju pohapsit..to nema smisla sa nicim..

  • chicano 19.07.2018.

    trebao ga je luka dopeljat u hrvatsku.

  • Berislav Klapan 19.07.2018.

    40 mil E godisnje placa, 20 tis E je 0.05% - razmjerno je to mojih 40 kn napojnice

Komentiraj...
Vidi sve komentare