To je to što me zanima!

Ima se, može se... Georgina i Wanda u kaputu od 38.000 kn!

Ronaldova zaručnica Georgina Rodriguez i Wanda Icardi odjenule su skoro pa identične odjevne kombinacije s potpisom francuskog modnog dizajnera Louisa Vuittona. Da, jako su skupe
Vidi originalni članak

Na ovogodišnjoj modnoj reviji u Parizu, bolje polovice slavnih nogometaša plijenile su pozornost svojim odjevnim kombinacijama. Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez (26), i supruga Maura Icardija, Wanda Icardi (33), odjenule su skoro pa identične odjevne kombinacije s potpisom francuskog modnog dizajnera Louisa Vuittona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijena kaputa doseže čak vrtoglavih 38.000 kuna uz koji je bolja polovica Juventusove zvijezde odabrala torbu modne marke Bleecker čija cijena iznosi nešto više od 19.000 kuna. Skoro pa ne moguće je bilo ne primijetiti i šljašteći prsten na ruci zanosne crnke koji podsjeća na zvijezdu sjevernjaču. 

Ronaldo je na njen zaručnički prsten potrošio 'skromnih' pet milijuna kuna pa joj nećemo zamjeriti na previše svega. Smatra se da je to najskuplji zaručnički prsten iz nogometnih krugova. 

Wanda, čiji suprug Mauro igra za Paris Saint-Germain, odlučila se za košulju, također već svima prepoznatljivog monograma Louis Vuittona uz koji je uskladila bezvremenski bež kaput i hlače. Nismo sigurni je li joj trebala i torbica u istom tonu kao i košulja, ali prednost svakako ide Icardijevoj supruzi. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sarcasmo 08.10.2020.

    ekipa ne kuži da se te krpice za pokazati rentaju. isto ko  luksuzini auti iz rent-a-cara

  • Bucka.Li 08.10.2020.

    Dobro rečeno ,,ima se,može se,,...

  • Otrovni Jezik 08.10.2020.

    Georgina navodno trudna već drugu godinu. Otac Radovan ne da joj roditi dok se ne uda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare