To je to što me zanima!

Ima svoj đir: Argentinac odbio ponudu Barcelone zbog Seville

S druge strane, Kevin Gameiro želja je Atletica, pa bi dva kluba mogla poslovati na obostrano zadovoljstvo. U cijeloj toj priči čini se kako Barca ostaje bez obojice željenih igrača
Vidi originalni članak

Aktualni prvaci Španjolske rade na završnom popunjavanju rostera. Nakon što su sanirali obrambene probleme kupovinama mladih Francuza Umtitija i Dignea, okreću se podebljavanju napadačkih opcija. 

Jasno je kao dan, popularni 'MSN' (Messi, Suarez, Neymar) skroz je nedodirljiv. Malo je uopće napadača na planeti koji bi ih mogli izbaciti iz početne postave. Stoga, Barcina potraga za nominalno četvrtom špicom ide otežanim putem. Ne žele baš bilo koga, ali nije im potrebna niti najviša svjetska klasa.

Stoga žele napadača koji je naviknut zabijati u Primeri. Dva su imena na radaru - Luciano Vietto te Kevin Gameiro. Potonji Francuz član je Seville gdje ga izuzetno poštuju, kako i ne bi kad im je svojim golovima prethodne sezone 'utabao' put do trofeja Europske lige.

Andalužani traže velikih 40 milijuna eura, dok 'blaugrana' baš i nije spremna izdvojiti toliki novac za četvrtu opciju.

Dolazak Argentinca Vietta djelovao je pak realnije. Neosporno talentirani golgeter imao je prilično prosječnu sezonu u Atleticu gdje je stigao iz Villarreala prethodnog ljeta.

Nije se uklopio u 'spartanske' Cholove radne navike, ipak je riječ o ofenzivcu kojem je potrebna sloboda u igri kako bi pokazao što umije. 

Barcelona se javila igraču misleći da će instantno pristati na sekundardnu ulogu. Izgledalo je kao gotova stvar dok se nije uplela Sevilla. Atleticu će pripasti tri milijuna eura za posudbu, a na kraju sezone aktualni osvajač Europske lige može ga otkupiti za 20 milijuna eura.

S druge strane, Kevin Gameiro želja je Atletica, pa bi dva kluba mogla poslovati na obostrano zadovoljstvo. U cijeloj toj priči čini se kako Barca ostaje bez obojice željenih igrača.

Potraga za opcijom nadopune najboljeg napadačkog trojca svijeta se nastavlja...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • biti 26.07.2016.

    4. napadac mora biti malo stariji i iskusniji.. ne mozes na decka od 22 godine stavit takav pritisak.. sjedis na klupi i kad ne ide ovoj trojici onda njega ubacit u vatru i ajmo mali, sredi sranje.. shebes igraca psihicki..

  • franz beckenbauer 26.07.2016.

    A sto mi je zao....ajmeee...mora da kolega snidaric i ostali slinavci tuguju....

  • wsad 26.07.2016.

    Vietto ima 22 godine mogao bi igrati po 20 minuta svaku utakmicu u ligi , u kupu bi npr igrao sve utakmice cijelu minutazu i u ligi prvaka isto po 20 minuta a neke utamice i cijelu minutazu .Ako je tako dobar to bi mu trebalo biti dosta da se pokaze i dobije sve vecu minutazu svaku sljedecu sezonu ,a suarez i messi ce jos max 3-4 godine biti na ovako visokom nivou a vietto ce tad imati 25 i jos dovoljno godina za igru na visokom nivou .A u barci bi trebali prestati loviti rekorde s MSN-om i malo ih vise odmarati ove sezone i bit ce puno puno lakse jer sta znaci ako i dovedu zamjenu pa ce taj igrati po 5 minuta ...:DD

Komentiraj...
Vidi sve komentare