To je to što me zanima!

Imaju recept za Ronalda: Moramo ga rušiti i udarati

Moramo ga iritirati od samoga starta, moramo ga udarati i nekoliko puta srušiti na pod, ali bez žutih kartona, rekao je branič danske reprezentacije
Vidi originalni članak

Nogometna reprezentacija Danske, vodeća momčad prve skupine europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, u subotu dočekuje Portugal, a branič Simon Kjær ima recept za pobjedu. Nogometaš Palerma priznao je kako će cilj njegove momčadi biti isprovocirati prvu portugalsku zvijezdu Cristiana Ronalda.
- Moramo iritirati Ronalda od samoga starta, moramo ga udarati i nekoliko puta srušiti na pod, ali bez žutih kartona - otkrio je 20-godišnji branič. Danska nakon šest kvalifikacijskih utakmica ima 13 bodova, pet više od Mađarske i Portugala.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • odbojkašica4ever 04.09.2009.

    čovijek je operirao koljeno prošle godine, ako ga udare u koljeno dobit će ne žuti već najcrveniji karton, bkt nemožeš ronalda sustić.. on je N.O.G.O.M.E.T.N.I. A.S.!

  • bosnia_80 04.09.2009.

    bojim se da će i C. Ronaldo i Messi završiti kao II Fenomeno i Ronaldinjo....baš zbog takvih \"pripametnih\" taktika pojedinih braniča i defanzivnih veznjaka... :(

  • Dakox 04.09.2009.

    hahaha udri te ga....

Komentiraj...
Vidi sve komentare