To je to što me zanima!

Imamo razlog za osmijeh: Rusi pokvarili 'generalku' Talijanima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rusi ne samo da su pobijedili, već su ih i potpuno nadigrali, završilo je 3-0! Pirlo i Balotelli bili su jedine svjetle točke. Naglo je porastao optimizam u našem taboru...
Vidi originalni članak

Ako je Slaven Bilić gledao utakmicu, a vjerojatno je, onda kao i svi navijači Hrvatske ima vrlo dobar razlog za osmijeh i sreću. U prijateljskoj utakmici u Švicarskoj, Rusija je uvjerljivo pobijedila Italiju! Generalna proba jednog od naših protivnika u skupini definitivno nije uspjela, Rusi su slavili 3-0!

I ne samo da su uvjerljivo pobijedili, već su ih i potpuno nadigrali. Čini se kako su nedavne afere oko njihovog nogometa i potresi u zemlji, utjecali na 'azzurre' koji su zbog toga i nosili crne trake na rukama. Rusi su glumili Hrvatsku i odglumili je predobro. 

Talijani su krenuli u formaciji 3-5-2 i 'curilo' je sa svih strana. Nabrojali smo točno pet odličnih prilika za Ruse u 1. poluvremenu. Jednom je spašavao Buffon, jednom stativa, a triput su Talijani mogli zahvaliti što je protivnik bio iznimno neprecizan iz blizine. Oni su pak stvorili jednu dobru akciju, prvu na utakmici i to u 7. minuti. Pirlo je dugom loptom izbacio 'pola' obrane, Balotelli je sjajno spustio loptu s prsa, pucao iz prve, ali je Malafejev dobro obranio.

Baš su Pirlo i Balotelli bili jedine svjetle točke Italije iako je Mario mogao dobiti crveni karton i to u prijateljskoj utakmici (?!). Imao je žuti, a u 80. minuti je laktom udario suparničkog igrača, ali sudac to nije vidio. 

U nastavku su krenuli znatno bolje, imali par (polu)prilika, najbolju Marchisio koji je bio i sam pred golmanom. Loše je pucao, a onda su kažnjeni.

Nakon točno sat vremena igre i lijepe akcije Keržakov je praktički ostao sam na sedam-osam metara i lako je pogodio kut. De Sanctis, koji je na poluvremenu zamijenio Buffona, nije to mogao obraniti. 

U 76. i 89. zabio je Širokov, prvi gol nakon lošeg ispucavanja golmana, a drugi nakon što je prizemni centaršut obrana gledala bez reakcije.

Naglo je porastao optimizam u hrvatskom taboru...

Početni sastav Talijana:

Buffon - Balzaretti, Bonucci, Barzagli - Marchisio, Pirlo, Maggio, De Rossi, Montolivo - Cassano, Balotelli.

Česi i Ukrajinci se nisu proslavili

Još dvije reprezentacije koje igraju na Euru, igrale su i večeras (petak). I izgubile su.

Austrijanci su pobijedili Ukrajinu 3-2, a oba gola za domaćine Eura zabio je Gusev. 

Čehe su dobili Mađari 2-1 golom Gyurcsa dvije minute prije kraja.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • FanatiC_2 02.06.2012.

    Talijani su Talijani svijetski prvaci jest da nije ekipa od svijetskog u njemackoj al su jaki to ce demonstirat na europskom prvenstvu ne treba podcijenjivat nikoga , a vama je sve razlog za osmijeh prije eura a na euru placete , zato lagano momci !!

  • keaz 02.06.2012.

    Treba samo provocirat balotelija.. mali je doba,r ali prilično glup i temperamentan. Par niskih udaraca i uvreda i lik dobiva crveni garantirano!

  • RozaCeta-kolloch 02.06.2012.

    po svim probnim utakmica nesmijemo zakljucivati prosjek momcadi i njihove kvalitete to mozemo zakljuciti kad pocne prvenstvo i kad pogledamo prve runde od svih grupa pa onda mozemo razmisljati tko bi mogao dogurati do finala,ja sve jedno mislim da italiju ce mo dobiti jer nasa igra talijanima ne pase spanjolcima takodjer ali je ziva vatra irci oni su uporni kao i mi vazno je da izguramo prvu rundu i da se dalje kvalificiramo s time da se niti jedna momcad nesmije omalozavati jer to bi nas moglo kostati a za jos jedno iznenadjenje mislim da ce biti bas ti rusi jer oni kad god su igrali sa njemcima uvijek su ih namucili tak da treba se i o njima razmisljati ali sve u svemu ja se nadam prolasku nase repke u drugi krug biti ce zanimljivo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare