To je to što me zanima!

Ime i prezime dovoljan su razlog za kaos s dionicama

Potvrde o statusu prvog dioničara netko pametan poredao je po abecednom redu prvog slova imena vlasnika, a ne prezimena, kao što je inače
Vidi originalni članak

Da u Hajduku baš ništa ne može proći bez problema i komplikacija potvrđuje i raspodjela Potvrda o statusu prvog dioničara, koje vlasnici svakodnevno preuzimaju u poslovnicama Splitske banke diljem Hrvatske. I dok oni van Splita imaju manje-više jednostavan zadatak, većina Splićana je po svoju Potvrdu otišla u krivu poslovnicu. Naime, zbog velikog broja dioničara u Splitu one se podižu u pet poslovnica Splitske banke i to prema abecednom redu. No netko se pametan dosjetio pa je Potvrde poredao po abecednom redu prvog slova imena vlasnika, a ne, kako bi to bilo uobičajeno i logično, po abecednom redu prvog slova prezimena.
- Kad sam došao u poslovnicu Grad, službenica se odmah nasmijala i rekla mi kako sam vjerojatno došao na krivo mjesto. Tako je i bilo, morao sam u poslovnicu na Splitu III jer mi ime počinje slovom B - otkrio nam je dioničar Jurišić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • casio 25.11.2009.

    Oni koji su dali lovu moraju i odlučivati. Nek torcidaši kupe dionice pa nek onda vodaju ovce.Lako je s tuđim k.. po plotu mlatiti.

  • Nizozemac 24.11.2009.

    Ovo se vidi da se nece uskoro dogovorit, nemojte ni komentirat kao da su na dalekom Balkanu i tamo je tako.

  • user_34983 24.11.2009.

    ove kerumove satelite neću komentirat, al bilo bi šteta da ode andabak. em je da lovu, em je nabavia isplativa pojačanja, emse pari pošten čovik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare