To je to što me zanima!

Incident: Ronaldo je namjerno udario igrača, sudac nije vidio

Cristiano Ronaldo zabio je u Realovoj pobjedi protiv Las Palmasa, no to je zasjenio bezobraznim udaranjem igrača bez lopte. Sudac nije vidio. Ili se pravio da ne vidi
Vidi originalni članak

Real Madrid je pobijedio Las Palmas na Bernabeuu 3-1 u desetom kolu Primere. Isco, Ronaldo i Jese zabili su za "kraljeve", ali ništa kraljevskog nije bilo u potezu Cristiana Ronalda koji je mogao dobiti crveni karton, ali mu je sudac progledao kroz prste.

Ronaldo je u jednom trenutku namjerno udario Španjolca Davida Simona dok lopta nije bila ni blizu njih. Sudac je bio na desetak metara i gledao je u tom pravcu, ali nije vidio. Ili nije želio vidjeti Ronaldovo udaranje desnog beka gostujuće momčadi.

Vjerojatno se tu radilo o raščišćavanju starih računa ove dvojice igrača, no Portugalac je zaslužio najmanje žuti karton. El Clasico je za tri tjedna i bila bi šteta da Ronaldo zbog ovakvog poteza propusti najveći derbi na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • FranoJenjić 04.11.2015.

    tako je

  • zagro 03.11.2015.

    odličan igrač,ali smeće od čovjeka...a tek glumac...

  • sarkastik76 02.11.2015.

    ko smi dat ronaldu crveni, a za 2 kola igraju sa barcom, a mascerano je pocrvenija zbog prigovora? koliko se ove sezone real gura to je degutantno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare