To je to što me zanima!

Indianin Mathurin MVP mladih, tim Jalen bolji od tima Detlef

Podijelile su se brojne individualne nagrade, a finale mini turnira razvojne G-League na All Star vikendu otišlo je na stranu momčadi koju je birao Jalen Rose
Vidi originalni članak

Tim Jalen pobijedio je Tim Detlef 26-13 u petak u finalu Rising Stars Challenge, mini turnira na kojem sudjeluju najbolji mladi igrači NBA lige i najveće zvijezde razvojne G-League na All-Star vikendu u Indianapolisu. 

Pobjednički koš za Tim Jalen, kojeg je birao Jalen Rose, zabio je igrač Oklahoma City Thundera Jalen Williams. 

Bek Indiana Pacersa Bennedict Mathurin proglašen je MVP-jem nakon što je postigao 22 koša u dvije utakmice, uključujući 18 u pobjedi Tim Jalena 40-35 protiv Tima Tamike, koji je birala WNBA legenda Tamika Catchings, u polufinalu.

U finalu je centar Dallas Mavericksa Derek Lively II bio najbolji strijelac Tima Jalen sa šest poena, dok su Williams i Jordan Hawkins (New Orleans Pelicans) svaki ubacili po pet poena. Napadač Pacersa Oscar Tshiebwe postigao je osam poena za Tim Detlef,momčad G-League koju je vodio Detlef Schrempf, u finalu.

Tim Detlef svladao je u drugom polufinalu sa 41-36 Tim Pau, pod vodstvom Paua Gasola koji je smatran favoritom ovog natjecanja i za koji je igrao zvijezda San Antonio Spursa Victor Wembanyama.
 
Bek G lige Mac McClung, prvak natjecanja u zakucavanju (NBA Slam Dunk) prošle godine, zabio je 12 poena za pobjedničku momčad.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare