To je to što me zanima!

Inge de Bruijn gola! Olimpijska prvakinja traži ljubav na otoku

Oprostila se od plivanja 2007. godine, osvojila je četiri olimpijska zlata, triput je rušila svjetski rekord. Inge de Bruijn (43) prijavila se u reality show u kojem su na tropskom otoku natjecatelji goli
Vidi originalni članak

Mora biti sladak, šarmantan, pažljiv, sa smislom za humor i pomalo misteriozan, rekla je bivša plivačka rekorderka Inge de Bruijn (43) opisavši idealnog muškarca.

Nizozemka koja je osvojila četiri olimpijka zlata triput srušivši svjetski rekord prijavila se u reality show 'Adam traži Evu' u kojem će pokušati pronaći idealnog muškarca. 

I da, postoji 'caka', svi su goli, i muškarci koji će je pokušati zavesti, i Inge, koja je u svoje vrijeme bila jedna od najatraktivnijih sportašica svijeta. Od plivanja se oprostila 2007. godine i zakoračila je u peto desetljeće, ali i dalje izgleda fantastično.

- Rekla sam mami da želim biti stjuardesa jer sam znala da ću tako vidjeti svijet. Mama nas je sama podigla četvero, nismo imali novac za more i putovanja pa sam nadoknađujem izgubljeno. Nakon ovoga želim više raditi na televiziji, u emisijama o putovanjima i modi - kaže Inge de Bruijn koja će taj posao raditi obučena.

Nizozemska će je golu vidjeti ovaj tjedan na RTL5 programu. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • blue_devil006 23.05.2017.

    Ja neznam kako ovi muski tamo mogu izdrzati a da im "frajer" ne pozdravlja cure non stop.....

  • tjutac 23.05.2017.

    To su umješani prsti od Markić-ke što su slike zamagljene!

  • OrcaPerestrojka 23.05.2017.

    Uh stalno bi glumio da se utapljam !

Komentiraj...
Vidi sve komentare