To je to što me zanima!

Iniesta: U repki nema problema između nas i Realovih igrača...

U reprezentaciji nema problema u odnosima između nas iz Barcelone i Realovih igrača. Barem ih ja ne osjećam, rekao je sjajni veznjak Barcelone Andres Iniesta
Vidi originalni članak

Andres Iniesta tvrdi da se u reprezentaciji Španjolske igrači Barcelone i Real Madrida ne gledaju preko nišana, iako je u nedavnim brojnim dvobojima dva najveća kluba upravo završene sezone bilo dosta izljeva animoziteta.

- U reprezentaciji nema problema u odnosima između nas iz Barcelone i Realovih igrača. Barem ih ja ne osjećam. Ako itko ima takvu vrstu problema, nadam se da će je i reći. Istina je da su se dogodile neke ružne stvari u ogledima Barcelone i Reala, ali svatko treba razmišljati koji je njegov najveći interes. Sada smo svi pod istom zastavom i imamo isti cilj – miroljubivo je poručio Iniesta uoči subotnjeg susreta Španjolske i SAD-a u prijateljskom dvoboju.

Osvrnuo se klasni vezni igrač Barcelone i na trijumf protiv Manchester Uniteda 3-1 u finalu lige prvaka prošle subote na Wembleyju.

- Baš sam uživao u toj utakmici. Bio je to najbolji finale koji sam doživio. Uvijek vam sa strane sve izgleda lakše nego što zapravo jest, ali u toj utakmici sam se baš osjećao dobro na terenu. Kontrolirali smo utakmicu i znao sam da ćemo zabiti golove. Bio je to perfektan način za okončati sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • vlaka 02.06.2011.

    Ma ako tako Iniesta kaze onda je tako :D...http://sportske.jutarnji.hr/andres-iniesta--spanjolski-heroj-koji-je-dugo-plakao/949435/ pogledajte pricu o Iniesti...gleda sam mnoge igrace Messija i C.Ronalda danas, prije Ronaldinha,Zidana,Ronalda,Romaria... al nijednog igraca mi nije gust gledat kako igra kao njega.

  • Gerro 02.06.2011.

    hahhaha ma ne super ste si..kad vidis ekipu iz reala poljubite se svi i nemrete bit veseliji ...zato na treningu svaki puta drze se posbno realovci, posebno barcini igraci... bedastiji ste nego englezi..da znam španjolski sad bi ti opsovo sve po spisku .....HALA MADRID!!!!

  • blaugrana1899 02.06.2011.

    vidim da me napadate jer mislite da sam nešto napisao protiv Casillasa.neznam zašto,jer protiv Casillasa riječi nisam napisao,naprotiv,rekao dam da je najbolji golman svijeta i da je bolji od Valdesa.On mi je i najdržai igrač Reala i pravi je čovjek i kapetan,ali zato vi uredno vrijeđate Valdesa,Busquetsa i Pedra.samo ću vam reći da Barcelona nebi držala Valdesa u momčadi da nisu zadovoljni s njime.

Komentiraj...
Vidi sve komentare