To je to što me zanima!

Inter dočekalo pet tisuća ljudi, Balotelli nepoželjan!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U zračnoj luci Malpensa dočekalo ih je pet tisuća najvjernijih navijača. Pjesma, veselje.. Samo se Balotelliju nije skandiralo, zamjerio se tifosima
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera nakon prolaza u finale Lige prvaka 'pošteno' su proslavili još na Nou Campu i Barceloni, a danas i sa navijačima. U zračnoj luci Malpensa dočekalo ih je 5.000 najvjernijih navijača. Pjesma, veselje, dodir najdražeg igrača, sve je to viđeno na aerodromu, no samo se Mariju Balotelliju nije skandiralo. Kad je mladi Talijan prolazio, navijači su se pravili kao da ga ni nema. S obzirom na njegovo ponašanje i često ponavljanje kako navija za Milan, nije ni čudo da ga Interovi tifosi ne doživljavaju. No, bar su se ostali dobro zabavili, a prava proslava ih očekuje možda 23. svibnja, dan nakon finala Lige prvaka i susreta s Olićevim Bayernom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • gandalf_1 29.04.2010.

    ljudi zajeb.balotelli je dalmatinac a ne talijan.dida mu otišao u italiju i ponio balote.pozdrav svim dalmatincima iz slavonije.

  • alo_mačko 29.04.2010.

    5.000? o_O

  • tejmatebra 29.04.2010.

    svaka cast interu i to sve stoji. ali samo 5 000 ? sad tek vidim kolko smo mi mnogobrojni kad su u pitanju navijaci,i kolko srce imamo ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare