To je to što me zanima!

Inter - Hajduk: Robert Jarni debitirao pobjedom

Trener Robert Jarni i njegovi igrači izljubili su se kad je sudac odsvirao kraj utakmice, kao da su pobijedili Dinamo na Maksimiru
Vidi originalni članak

Robert Jarni je odahnuo, spasio se čovjek kad je sudac odsvirao kraj. Pod svjetlima zaprešićkih reflektora ni sekundu nije sjedio na klupi, čitavo je vrijeme nervozno šetao gore-dolje pokraj aut-linije. Povremeno bi dovikivao igračima upute, pantomimom im objašnjavao gdje trebaju stajati, ali nekoga većeg pomaka nema. I s Jarnijem na klupi Hajduk se muči. Uzeli su tri boda bez neke velike igre, još je Hajduk ranjiv i živi samo od golova Nikole Kalinića. Večeras je splitski centarfor spasio stvar, spretno je reagirao nakon što je visoki stoper Iftić promašio loptu u svom kaznenom prostoru. Kalinić to ne propušta, ugurao je loptu iza leđa Vranjića u toj 3. minuti, a Hajduk je u preostalih 87 to vodstvo nekako obranio. Imao se zašto Jarni u nekoliko navrata hvatati za glavu.
Kako je utakmica odmicala, Hajduk je padao i samo je čudo spasilo splitski gol u 68. minuti. Pelaić je ispao na desnom boku, a idealna Krznarova lopta Osmara je pogodila u nogu i zakotrljala se prema golu. No odnekud se pojavio Sablić i odbio je s crte. Do kraja su “bijeli” teškom mukom sačuvali svoju prvu gostujuću pobjedu ove sezone.

NIKOLA KALINIĆ POPUT MARIJA MANDŽUKIĆA
Prvi strijelac lige Kalinić zabio je u Zaprešiću, no mogao je ugurati barem još jedan da nije bez potrebe pao u šesnaestercu Intera. Kontakta nije bilo, a Kalinić je gurnuo loptu pokraj Vranjića i umjesto da završi akciju golom, srušio se tražeći penal. Zbog toga je dobio žuti karton i blizu je tome da ga suci uzmu na zub. Da postane kolekcionar žutih kartona poput Mandžukića.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zelenožuti 29.10.2007.

    hajduk gostujuća momčad he he

Komentiraj...
Vidi sve komentare