To je to što me zanima!

Inter je opet na čelu Serie A: Barrela i Vecino skinuli Jurića

Inter je do pobjede došao preokretom jer je Verona, čiji je trener Ivan Jurić, vodila od 19. minute kada je Valerio Verra realizirao kazneni udarac. Brozović je igrao cijeli susret
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera svladali su u 12. kolu Serie A na San Siru Veronu s 2-1 i vratili se na čelo ljestvice. 

Inter je do pobjede došao preokretom jer je Verona, čiji je trener Ivan Jurić, vodila od 19. minute kada je Valerio Verra realizirao kazneni udarac. U 65. minuti Matias  Vecino je pogodio za 1-1, a sedam minuta prije kraja Nicolo Barrela je donio pobjedu domaćinu. 

Marcelo Brozović je odigrao cijeli susret za Inter, koji vodi s dva boda više i utakmicom više od Juventusa. 

Ranije je Torino deklasirao u gostima Bresciju s 4-0. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • El Tractor 09.11.2019.

    Realno i više nego zaslužena pobjeda, Verona nije imala praktički šut u drugom poluvrimenu, ovaj bunker je bilo teško probiti ali Barella je majstorski pogodio. Lukaku se dosta ispromašivao dns, lopta ga nije htjela, Lautaro nije imao previše šansi ali ajde tri boda su tu. Broz, Vecino i Barella dobra igra u vezi, De Vrij maestralan, koliko je samo lopti iznio (dojma sam da se najbolje snašao sa 3 u obrani, za razliku od Škriniara koji igra puno slabije nego prošle sezone), mali Bastoni vrlo dobar kao i Lazaro kojem ipak treba par utakmica da pokaže šta zna.

  • Baine 09.11.2019.

    Najjači klub u Italiji!!

  • 09.11.2019.

    Inter se dosta muči, ali opet bodovno izgleda odlično. Nadam se da im se neće dogoditi kao i svake sezone crna serija. U rotaciji Inter ima dosta slabe igrače i u ligi to još nije došlo na naplatu. Lukaku i Lautaro danas dosta loši. Lautaro i nije imao nekakvih prilika, ali Lukaku je imao zicer i upropastio je par prilika. On je po meni dosta razvikan igrač, jedino što je masivan pa ga je teško čuvati. Verona je bila dosta loša, iako se odlično brane. Nedostajalo im je par bitnih igrača. Jurić zasada radi dobar posao i Rahmani se jako dobro uklopio. Nisam nešto optimističan, ali FORZZA Inter!! Pa dokle ide.

Komentiraj...
Vidi sve komentare