To je to što me zanima!

Inter je preko Rome došao do prvog trofeja u sezoni

Inter je u talijanskom Superkupu pobijedio Romu 3-1. Gosti su poveli preko Riisea. Inter je ipak preokrenuo utakmicu i na kraju zasluženo dobio
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera pobijedili su Romu 3-1 u utakmici Superkupa. Izabranici trenera Rafaela Beniteza, koji je na klupi aktualnih europskih prvaka zamijenio Josea Mourinha osvojili su prvi trofej sezone. Utakmice nije baš najbolje počela za Inter. Nakon početnog pritiska, Roma se oslobodila i povela u 21. minuti utakmice golom Riisea. Inter je preuzeo loptu u svoje noge i žestoko napao. To im se isplatilo u 42. minuti. Strijelac za izjednačenje bio je makedonski napadač Goran Pandev. S rezultatom 1-1 otišlo se na odmor. U drugom dijelu Inter je bio daleko bolja momčad. Probudio se i Eto'o. Kamerunski napadač zabio je dva gola i odveo svoju momčad do trofeja. Svoj prvi gol zabio je u 70. minuti, a drugi samo deset minuta kasnije.

SUPERKUP, ITALIJA:
Inter - Roma 3-1 (Pandev 43, Eto'o 70, 80 / Riise 21)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bad_boys_dzg 21.08.2010.

    FORZA MILAN ! !

  • Pinturicchio 21.08.2010.

    farsiopolli se odmotava , nece dugo jos šinter ovako , neka uzivaju dok mogu ipak su u sjeni pravog velikana bili cijelu vjecnost , tko visoko leti nisko pada ;)

  • ivica20002000 21.08.2010.

    I jos su oduzeli regularan gol Interu

Komentiraj...
Vidi sve komentare