To je to što me zanima!

Inter je prihvatio 52 milijuna eura od Uniteda za Perišića!

Prema pisanju Gazzetta dello sporta Inter je prihvatio novu, poboljšanu, ponudu Uniteda za Ivana Perišića. Mourinho će za naše krilo izdvojiti 52 milijuna eura čime će Perišić postati najskuplji Hrvat u povijesti..
Vidi originalni članak

Iako još ništa nije službeno, ono o čemu se nagađalo zadnjih dana sad je, čini se, riješeno. Ivan Perišić odlazi u Manchester United za 52 milijuna eura i postaje prvi Hrvat na Old Traffordu. 

Prema pisanju Gazzette predstavnici klubova sinoć su do dugo u noć pregovarali i sad se samo čeka službena potvrda transfera.

Iako se činilo kako bi ovaj transfer moglo pokvariti inzistiranje novog trenera Intera na Perišićevom ostanku u klubu, do toga ipak nije došlo. Interu je hitno potreban novac, točnije 35 milijuna eura do 1. lipnja kako bi ispoštivali uvjete financijskog fair-playa. A upravo je toliko iznosila prva ponuda Uniteda. Lukav je taj Mourinho...

Ivan bi u Unitedu trebao zarađivati sedam milijuna eura po sezoni, a s klubom s Old Trafforda potpisat će do 2020. godine.

Sretni mogu biti i u Hajduku jer će na račun ovog transfera uprihodovati oko 1,5 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Karlo Butić Butigol 02.06.2017.

    Postajemo sve jaci i jaci.Pa do prije Eura u Francuskoj su Pjaca i Rog jos bili u Dinamu,a sad u Juventusu i Napoliu,Vrsaljko je igrao u Sassuolu,sada je u Atletico Madridu,kako stvari stoje velike transfere ce ovo ljeto napraviti i Perisic,Brozovic,Badelj,Kalinic...sve jaci i jaci smo.Iz godine u godinu igraci nam igraju za sve jace klubove i izbacujemo nove mlade talente sto je cudo s obzirom na nasu slabasnu ligu.Kada se usporedi ona nasa momcad iz Brazila 2014 i ova danas,izgledamo 5 puta mocnije barem na papiru.To je odlicno za nas.Sto ce tek biti do Rusije taman za najvece klubove potpisu jos i Kramaric,Pasalic,a vjerovatno i mladi talenti poput Brekala,Corica,Krovinovica,Perice,Balica,Brodica,Benkovica,Kalaice...eksplodoraju i postanu jedni od najvaznijih igraca u svojim klubovima.Godinu dana je puno vremena.Bit cemo mocna ekipa u Rusiji.Ovo nam je jedna od boljoh prilika za napraviti velik rezultat.Naravno uz veliki faktor srece ja vjerujem da mozemo do kraja pa cak i do naslova prvaka svijeta!

  • Karlo Butić Butigol 02.06.2017.

    Imali smo/imamo igrace u Realu,Barci,Atleticu,Sevilli,Valenciji,Juventusu,Milanu,Interu,Napoliu,Bayernu,Borussiji,Liverpoolu,Arsenalu,Chelseu i United je jedini veliki klub u kojem nismo imali igraca,a kako stvari stoje uskoro ce se i to promjenit.Nema velikog kluba u kojem hrvati nisu zaigrali.Ovo je cinjenica za ponosit se.Nogometna nacija 🔴⚪🔵

  • The_Man 02.06.2017.

    realno ne vrijedi ni 17 milja, u engleskoj mu je završena karijera

Komentiraj...
Vidi sve komentare