To je to što me zanima!

Inter je prodao Trajkovskog Waregemu za 1.1 milijun eura!

Odličan posao sklopili su čelnici Intera s belgijskim prvoligašem. Makedonski 'wunderkind' Aleksandar Trajkovski zablistao je nakon samo jedne sezone u HNL-u
Vidi originalni članak

Zaprešićki Inter napravio je vjerojatno najunosniji poslovni potez od osnutka kluba. Za skromne prilike naših prvoligaša 'žuti' su prodali makedonskog 'wunderkinda' Aleksandra Trajkovskog (18) belgijskom prvoligašu uz odštetu od čak 1,1 milijuna eura!

Čelnici kluba odbili su ponudu Dinama te onu najizdašniju od Anderlechta koja je iznosa pola milijuna eura. Direktor Intera Branko Laljak kockao se i pogodio obzirom da se radi o igraču koji je odigrao tek jednu sezonu u HNL-u u kojoj je zablistao u završnici.

Trajkovski je u četvrtak prošao liječnički, a njegov potpis očekuje se tokom dana (petak), prenose Sportske novosti.

Mladi makedonski napadač započeo je karijeru u Cementarnici iz Skopja, a već sa 17 godina potpisao je profesionalni ugovor sa Zaprešićanima. U dresu Intera je odigrao je 15 utakmica, a zanimanje Dinama i belgijskih klubova privukao je četirima golovima i trima asistencijama kojima je držao 'žute' u borbi za vrh.

Zabio za Chelsea, ali ga nisu htjeli

Talent Trajkovskog promaknuo je i  velikom Chelseaju koji je napadača angažirao za U-19 Kup u Amsterdamu. Aleksandar je zabio gol Botafogu koji je odveo Londončane u polufinale.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • FC Sheffield Thursday 24.06.2011.

    to su velike pare za mali Belgijski ESSEVEE,nemaju oni samo tako love za bacanje.. mali mora bit onda superigrac,

  • vizovljanec03 24.06.2011.

    .... igrao sam sa njime u 1. HNL, igracki je sazrio za godinu i pol da to nisu istine, svaka mu cast, brz, jak, tehnicki na zavidnom nivou...alex svaka cast....V.K.

  • user_104633 24.06.2011.

    ma glupi su ovi naši dečko je dobar i mlad, jbt tek 18, a da je došo jednu sezonu u dinamo ili hajduk mogli su ga već iduće barem za duplo prodat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare