To je to što me zanima!

Inter na korak do titule prvaka, Frattesi za tri boda u 95. minuti!

Sada vodeći Inter opet ima čak 14 bodova više od gradskog rivala Milana, koji je na drugom mjestu te ga milimetri dijele da i matematički osigura naslov prvaka
Vidi originalni članak

U posljednjem susretu 31. kola talijanske Serie A vodeći milanski Inter je pobijedio u gostima Udinese s 2-1 nakon preokreta. Domaćin je poveo krajem prvog poluvremenu. U 40. minuti gostujuću je mrežu pogodio Samardžić i to nakon vrlo loše intervencije cijele obrane Intera i golmana Sommera.

Gosti iz Milana su izjednačili početkom drugog poluvremena. U 55. minuti je Turčin Calhanoglu bio precizan iz penala te je izjednačio na 1-1. Sve do kraja je Inter napadao i tražio novu pobjedu u prvenstvu, a do nje je došao u 95. minuti.

Odlično je pucao Martinez, ali je domaći vratar Okoye uz pomoć vratnice, spriječio gol. Na odbijenu loptu prvi je došao Frattesi i lako zabio za slavlje Intera.

ODLIČAN POTEZ Tallijani otkrili kako je Tudor motivirao igrače prije Juventusa

Sada vodeći Inter opet ima čak 14 bodova više od gradskog rivala Milana, koji je na drugom mjestu te ga milimetri dijele da i matematički osigura naslov prvaka.

UŽARENO UOČI DERBIJA VIDEO Sukob ultrasa u Italiji uoči rimskog derbija. Policija je potjerala oko 300 navijača

Udinese je i dalje u opasnoj zoni, na 15. mjestu ljestvice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 1uk4 09.04.2024.

    Di ste djubrentusovci??? Sjecam se kad ste se nakotili na ovo portalu i pisali gluposti... Di ste sada???

  • lukic1991 09.04.2024.

    koji je napoli

Komentiraj...
Vidi sve komentare